Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Οι διαφορετικοί κόσμοι της Α1!!

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν μάλλον… απαρατήρητο πέρασε. Γράφει ο Μενέλαος Σεβαστιάδης.
Οι διαφορετικοί κόσμοι της Α1
Για καλό είναι αυτή η διαπίστωση, αφού τόσες φορές που παίζουν μεταξύ τους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, συνήθως αν πάρει έκταση το πρώτο ματς θα είναι για φασαρίες και όχι για το μπάσκετ.
Ηταν και περίεργο το παιχνίδι, με εμφανείς ατέλειες και στις δύο ομάδες, λογικές λόγω της εποχής και με ένα αποτέλεσμα που άφησε την εντύπωση ότι και οι δύο έκαναν τη δουλειά τους και ανανέωσαν για το δεύτερο γύρο στο ΣΕΦ.
Τις ημέρες που όλοι ασχολούνταν με αυτό το παιχνίδι, ο… άλλος κόσμος της Α1 ζούσε τις δικές του αγωνίες. Περίμενε εναγωνίως την πρώτη δόση από τα χρήματα του ΟΠΑΠ για να… φράξει την πόρτα της εξόδου που άλλοι παίκτες είχαν ήδη περάσει μηn αντέχοντας να περιμένουν και άλλοι ετοιμάζονται να την περάσουν.
Δεν αποτελούν έκπληξη αυτά τα φαινόμενα, ούτε και μπορεί κάποιος να πει ότι έπεσαν έξω οι προγραμματισμοί των ομάδων. Δεν μπορεί όμως και να μην επισημανθεί με ανησυχία το γεγονός ότι… τα όργανα άρχισαν νωρίς φέτος. Ενδεχομένως να υπάρχει και δυσπιστία των παικτών για δύο λόγους.
Ο ένας για το αν οι συμφωνίες που έχουν κάνει οι ομάδες καλύπτονται από τα προβλεπόμενα έσοδα. Και ο δεύτερος, ότι υπάρχει σε πολλούς η υπόνοια ότι όταν κάποιες ομάδες κρίνουν πως εξασφαλίστηκαν, θα… ελαφρύνουν τα ρόστερ τους και μετά, τρέχα γύρευε όπως λένε.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: