Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Το περιβραχιόνιο που άλλαξε τον Φατί

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για τον Ρίκι Φατί, ταυτόχρονα με την απόφαση του Πρόμπιερζ να του δώσει το περιβραχιόνιο.
Το περιβραχιόνιο που άλλαξε τον Φατί
Γούρικο αποδείχθηκε το περιβραχιόνιο στον Ρίκι Φατί. Ο γάλλος απόντος του Σάκη Πρίττα και με τον Νίκο Λαζαρίδη στον πάγκο, ήταν την Κυριακή αρχηγός του Αρη και επιτέλους όχι μόνο στα λόγια αλλά και στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Γάλλος επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και αυτό σε ένα βαθμό οφείλεται στον Μίχαλ Πρόμπιερζ και τις εντολές που του έδωσε, όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε:
«Είναι γνωστό ότι μου αρέσει να τρέχω στο γήπεδο, να ανεβαίνω ψηλά και να προωθώ το παιχνίδι εκτός από τα αμυντικά μου καθήκοντα και ο κόουτς δεν με περιόρισε στο παιχνίδι. Προσωπικά θέλω να είμαι παράδειγμα μέσα στο γήπεδο για τους συμπαίκτες μου και δεν αισθάνομαι βάρος ως αρχηγός».
Ο Φατί είναι για τον ΑΡΗ ένας πολύ σημαντικός παίκτης (εκτός του ότι αποτελεί και σημαντικό περιουσιακό στοιχείο) και από την απόδοσή του εξαρτάται η συνολική λειτουργία της ομάδας. Άλλωστε η μέτρια εικόνα του στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν ήταν ένας από τους πολλούς λόγους που ο ΑΡΗΣ δεν… τσουλούσε.  allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: