Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ψάχνει θείο από την Αμερική!

Λυτούς και δεμένους έχει βάλει ο Ζαγοράκης για να βρει ρευστό στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Λεωνίδα Βελή να ενεργοποιεί τις γνωριμίες του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Ψάχνει θείο από την Αμερική! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που είναι πλέον μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, κάνει προσπάθειες για να βοηθήσει μέσω ομογενών επιχειρηματιών. Τόσα χρόνια τραγούδαγε για την ομογένεια, να μην του κάνουν κι ένα χατίρι τώρα που τους χρειάζεται για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ;
Το ζήτημα στον ΠΑΟΚ δεν είναι αν θα βρεθούν ευρώ, δολάρια ή …γεν, αλλά να βρεθεί άμεσα ρευστό που θα δώσει ανάσα στη διοίκηση που μία ακόμα φορά βρίσκεται σε αδιέξοδο.
Ο ίδιος ο Ζαγοράκης, άλλωστε, ζήτησε από τους συνεργάτες του να βρουν ανθρώπους που να θέλουν να βοηθήσουν τον Δικέφαλο του Βορρά. Αν θα τα καταφέρει ο Βελής στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, είναι ένα θέμα. Από την άποψη πως η οικονομική κρίση είναι παγκόσμια και έχουν επηρεαστεί οι τσέπες όλων και όχι μόνο των Ελλήνων επιχειρηματιών.
Στην παραμονή του στις ΗΠΑ, άλλωστε, μπορεί να του δοθεί και η ευκαιρία να δώσει καμιά συναυλία για τους ομογενείς και στην προσπάθειά τους να τους "ψήσει" να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ, να τους πει μερικές από τις παλιές και νεότερες επιτυχίες του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: