Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Προκρίθηκαν Πανσερραϊκός και Προοδευτική!!

Ο Πανσερραϊκός και η Προοδευτική έγιναν οι πρώτες χρονικά ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου καθώς ξεπέρασαν τα εμπόδια των Οικονόμου Τσαριτσάνης και Αναγέννησης Γιαννιτσών, αντίστοιχα
Προκρίθηκαν Πανσερραϊκός και Προοδευτική
Στη Λάρισα, στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας», ο Οικονόμος Τσαριτσάνης προηγήθηκε στο 17' με πλασέ του Μπλέντι έπειτα από μπαλιά του Κέρι αλλά οι Σερραίοι «απάντησαν» τέσσερα λεπτά αργότερα με πέναλτι του Γκούρτσα, το οποίο κέρδισε ο Βουτσιάς από τον Φλώρο.
Το σκορ (1-1) δεν άλλαξε στο ενενηντάλεπτο ούτε στην παράταση και έτσι οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι (5-4), όπου τη διαφορά έκανε η απόκρουση του Κολίτση στο σουτ του Φλώρου.
Η σειρά των πέναλτι: Μπανούσης (1-0), Μιλένκοβιτς (1-1), Οικονόμου (2-1), Γκόμες (2-2), Φλώρος (απόκρουση Κολίτση), Σοάρες (2-3), Μπλέντι (3-3), Ντιόγκο (3-4), Νικούλης (4-4), Στεφανίδης (4-5)
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Καλτέκης): Μπαχτσιβάνος, Καραγιάννης, Πούτας (119' Πρικάκης), Φλώρος, Οικονόμου, Νικούλης, Μπλέντι, Κέρι (64' Γασπαράτος, 106' Κουλτσιάκης), Μπανούσης, Μπαλής, Καράμπελας
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Κολίτσης, Μιλένκοβιτς, Δ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου (74' Σοάρες), Σαλαμαστράκης, Βουτσιάς, Γκούρτσας (72' Στεφανίδης), Κυριακίδης (83' Γκόμες), Ανάκογλου, Μουσικάκης.
Οι Σερραίοι θα παίξουν στον επόμενο γύρο με τον Εργοτέλη.

Στον Κορυδαλλό, Με γκολ του Σάμιου στο 60' η Προοδευτική επιβλήθηκε 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και προκρίθηκε στην τέταρτη φάση του θεσμού.
Η ομάδα του Κορυδαλλού θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Αστέρα Τρίπολης και πάλι στο γήπεδο της Νίκαιας.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: