Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η UEFA μας θύμισε τις κασέτες που "καθοδηγούν" το ελληνικό πρωτάθλημα!!

Όρισε λοιπόν η UEFA Ιταλό διαιτητή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Μαρσέιγ. Τον Ριτσόλι. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.
Η UEFA μας θύμισε τις κασέτες που "καθοδηγούν" το ελληνικό πρωτάθλημα
Είναι η πρώτη φορά που παίζει Ιταλός τον Ολυμπιακό, μετά το περσινό παιχνίδι του στο Ισραήλ με τη Μακάμπι, όταν είχε σφυρίξει ο Μπάντι και είχαν αποκλειστεί οι ερυθρόλευκοι.
Μας θύμισε, άθελά της, η ΟΥΕΦΑ τις ιστορίες με τις κασέτες που βγήκαν… ξαφνικά, πολλούς μήνες μετά το ματς εκείνο, όταν εξασφάλισε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, με προφανέστατο στόχο να απαξιωθεί ο τίτλος του Ολυμπιακού.
Κασετοιστορίες, που έμπλεκαν ως δια μαγείας, έμμεσα τον Ολυμπιακό σε όλα τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ολίγον και του ευρωπαϊκού. Χωρίς, βέβαια, να επιβεβαιωθεί ποτέ τίποτα. Ούτε εδώ, ούτε έξω. Άλλα πράγματα επιβεβαιώθηκαν, άλλοι τιμωρήθηκαν.
Κασέτες λοιπόν, που σύμφωνα με όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα «καθοδηγούν» το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Διότι, όποιος βλέπει λίγο μπάλα, πέρα από τις… γραμμές, καταλαβαίνει τι γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα.
Δεν χρειάζονται… χοντράδες για να καταλάβουμε κάποια πράγματα. Λίγο σπρώξιμο από εδώ, λίγο αυστηρότητα από εκεί, λίγο το αμφισβητούμενο υπέρ του ενός, λίγο το αμφισβητούμενο εις βάρος του άλλου.
Προς το παρόν το πάμε έτσι. Μετά θα δούμε. Βλέποντας και κάνοντας. Θα δούμε για χοντράδες. Ανάλογα και με το πώς θα πάνε οι ομάδες…
Αλλά επειδή έρχεται το ευρωπαϊκό παιχνίδι, θέλω να ελπίζω ότι η λάσπη που έφτασε έως την Ιταλία, δεν θα επηρεάσει το ματς αυτό…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: