Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ταξίδι για τους επενδυτές!!

Διοικητικό κλιμάκιο έχει κανονίσει ταξίδι για να συζητήσει σε βάθος τις προοπτικές επένδυσης στην ΑΕΚ, με δύο ενδιαφερόμενες εταιρίες από Κατάρ και Κίνα. Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα για άμεση χρηματοδότηση.
Ταξίδι για τους επενδυτές!
Ο χρόνος πιέζει και η κιτρινόμαυρη διοίκηση θέλει να ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οποιαδήποτε πρόταση από ενδεχόμενους επενδυτές που θα αναλάβουν την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Γι' αυτό λοιπόν, διοικητικό κλιμάκιο της ΠΑΕ ΑΕΚ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό προκειμένου να μιλήσει με τους επενδυτές που δείχνουν πιο ζεστοί για να μπουν στην ΠΑΕ.
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική επαφή, το αποτέλεσμα της οποίας θα δείξει σε μεγάλο βαθμό τις προοπτικές συνεργασίας. Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους από το Κατάρ και άνθρωποι της ΠΑΕ έλεγαν πως:
Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει οριστική λύση, κάτι που σημαίνει ότι αν όλα κυλήσουν ομαλά και θετικά για την Ένωση, δεν αποκλείεται να το γνωρίζουμε μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Άλλωστε, σε περίπου 10 ημέρες είναι η προγραμματισμένη πολύ κρίσιμη Γενική Συνέλευση.
Σημειώνεται ότι η επαφή με την Quatar Petroleum είναι μία από τα πιθανά ενδεχόμενα, αφού υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον και από την Κίνα, ωστόσο οι Καταριανοί βρίσκονται ήδη σε πολύ προχωρημένες επαφές με επενδύσεις άλλου είδους στην Ελλάδα, και έτσι φαντάζουν φαβορί αν τα βρουν οι δύο πλευρές.
Τέλος, ο Νίκος Νοτιάς είναι ενήμερος για όλες τις κινήσεις και ετοιμάζεται και εκείνος να φέρει τις δικές του προτάσεις στις 2/12 ου θα λάβει χώρα η ΓΣ της ΑΕΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: