Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

"Υπάρχουν κι άλλοι Γιαννιώτες". Από τα Γιάννενα;

Στις ακαδημίες του Άρη υπάρχουν και άλλοι νεαροί και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του ο Νίκος Πασσιαλής.
"Υπάρχουν κι άλλοι Γιαννιώτες". Από τα Γιάννενα;
Ο προπονητής της δεύτερης ομάδας του Άρη μίλησε στον "NovasportFM" για τον Γιαννιώτα και την εμφάνισή του στην Κρήτη, σχολιάζοντας:
«Δεν νιώθω καμία έκπληξη για τις εμφανίσεις του. Τον γνωρίζω καλά και τον πίστευα πάντα όπως και τώρα. Περίμενα την στιγμή που θα μπορέσει να μπει στην ομάδα και να δείξει τι αξίζει. Υπάρχουν και άλλα παιδιά και άλλοι… Γιαννιώτες στον Άρη».

Ερωτηθείς για το ποιοι είναι αυτοί, είπε:

«Πιστεύω ότι ο Κατίδης είναι έτοιμος όπως και ο Οικονομόπουλος. Έτοιμοι να μπουν και να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Ο νέος προπονητής μέχρι τώρα έχει δείξει ενθαρρυντικά στοιχεία σε αυτόν τον τομέα και πιστεύω ότι θα δώσει και άλλες ευκαιρίες στα νέα παιδιά».

Για την δική του… βοήθεια στο να αναδειχθεί ο Γιαννιώτα, τόνισε:

«Εκείνη την εβδομάδα που ανέλαβα την ομάδα, είχα στα πλάνα τον Γιαννιώτα. Ο νέος προπονητής ήρθε, τον είδε, δούλεψε μαζί του κάποιες μέρες και έτσι τον ξανάβαλε. Δεν είχε λόγο να μην το κάνει. Είναι θέμα του κάθε προπονητή να βάζει τα νέα παιδιά και ο δικός μας στην προκειμένη περίπτωση παίρνει αυτό το ρίσκο. Δεν έχεις να χάσεις από αυτά τα παιδιά».

Όσο για το γεγονός ότι ο Τσιώλης δεν δοκίμασε τα νέα παιδιά που είχε στην διάθεσή του, είπε:

«Ο κ. Τσιώλης δεν είχε τα αποτελέσματα. Δεν ήθελε λοιπόν να ρισκάρει και βάλει πιτσιρικάδες, αν ήταν αλλιώς τα αποτελέσματα και δεν είχε την πίεση θα τα έβαζε. Όταν έχεις τόση πίεση θες τους έτοιμους παίκτες που πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσουν».

Για το αν η οικονομική συγκυρία θα βοηθήσει να δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά στο μέλλον, τόνισε:

«Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει αυτό. Εκ των πραγμάτων… Θα δείτε ότι σύντομα πολλές ελληνικές ομάδες θα στραφούν στα δικά τους παιδιά. Την άλλη οδό… την δοκιμάσαμε για χρόνια και είδαμε ότι δεν βγάζει κάπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: