Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

3ος όμιλος: Και τώρα τρέχει...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γουέιν Ρούνεϊ τραυματία εκτός αποστολής, έμεινε στο 2-2 εντός έδρας κόντρα στην Μπενφίκα. Οτελούλ-Βασιλεία 2-3.
Παρότι τώρα παραμένει πρώτη στον όμιλο της, θέλει τη νίκη στο τελευταίο ματς στην έδρα της Βασιλείας για την πρωτιά, ή έστω την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρόκριση.


Οτελούλ Γκαλάτι - Βασιλεία 2-3
Η Βασιλεία έπαιξε με τη φωτιά απέναντι στην Οτελούλ αλλά τελικά επικράτησε με 3-2 και διατήρησε ελπίδες πρόκρισης αν και το πρόγραμμα δεν την ευνοεί. Στο 9ο λεπτό ο Φαμπιάν Φρέι σούταρε, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Γκράχοβατς και η Βασιλεία πήρε κεφάλι στο σκορ. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά ο Στρέλερ με εξαιρετική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και έκοψε στον Αλεξάντερ Φρέι που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-2. Με δύο γκολ στην... πλάτη η Οτελούλ είχε πέσει στο καναβάτσο και στο 37' ήρθε και το 0-3 με σκόρερ αυτή τη φορά όχι κάποιον από την οικογένεια Φρέι, αλλά τον Στρέλερ.
Οι Ρουμάνοι κατάφεραν να μειώσουν στο 75' με τον Γκιόργκιου και δέκα λεπτά μετά έκανε το 2-3 με τον Αντάλ. Όπως ήταν φυσικό στα τελευταία λεπτά η Οτελούλ πίεσε αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπενφίκα 2-2
(30` Μπερμπάτοφ, 59` Φλέτσερ - 3` Τζόουνς αυτ., 61` Αϊμάρ)
Οτελούλ Γκαλάτι - Βασιλεία 2-3
(75` Γκιούργκιου, 81` Αντάλ - 10` Φ.Φράι, 14` Α.Φράι, 37` Στρέλερ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: