Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ο γκολτζής Παπάζογλου και το παπαδοπαίδι Γκαρσία!!

Οι αριθμοί λένε πολλές αλήθειες αλλά μερικές φορές και τα μεγαλύτερα ψέματα. Διαβάστε τα τρελά των σταστιστικών του φετινού ΠΑΟΚ.
Ο γκολτζής Παπάζογλου και το παπαδοπαίδι Γκαρσία
Πως θα χαρακτηρίζατε ένα κείμενο για τον πιο αποτελεσματικό φορ του ΠΑΟΚ, Θανάση Παπάζογλου και τον ήρεμο σε βαθμό που να θυμίζει παπαδοπαίδι Πάμπλο Γκαρσία.
Τουλάχιστον αβανταδόρικο για τους παίκτες, σίγουρα και επιστημονικής φαντασίας βάσει λογικής. Και όμως, οι αριθμοί αυτό λένε! Ο απογοητευτικός ΠΑΟΚ της φετινής σεζόν που δείχνει να έχει βγει εκτός μάχης για τη διεκδίκηση του τίτλου, έχει "τρελάνει" τα στατιστικά.
Ο Σάκης Παπάζογλου είναι ο πιο αποτελεσματικός επιθετικός του ΠΑΟΚ υπερτερώντας τον Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη βάσει χρόνου συμμετοχής και γκολ αλλά και σουτ προς την αντίπαλη εστία σκοράροντας σε κάθε πέντε προσπάθειες.
Ο Πάμπλο Γκαρσία που έχει το ρεκόρ καρτών στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και εξίσου καλές επιδόσεις στην Ελλάδα φέτος είναι το καλύτερο παιδί καθώς παρά και τη δυσκολία της θέσης αγωνιζόμενος στα χαφ όπου δίνονται οι περισσότερες μάχες έχει μόλις μία κίτρινη.
Μάλιστα με τις 20 κίτρινες που έχει δεχτεί ο ΠΑΟΚ, διαθέτει μία από τις πιο ήρεμες ομάδες του πρωταθλήματος παρά τη φήμη του λόγω της παρουσίας παικτών που το αίμα τους βράζει.
Τα τρελά της στατιστικής φαίνονται και τις εντυπωσιακές επιδόσεις των παικτών σε κατηγορίες όπως αυτή των περισσότερων ενεργειών στο παιχνίδι με τον Βιεϊρίνια να είναι πρώτος στο πρωτάθλημα, ο Φωτάκης δεύτερος και ο Γκαρσία πέμπτος.
Στην κατηγορία των πολυτιμότερων βρίσκονται με την ίδια σειρά στη θέση 2,3 και 4 του πρωταθλήματος υπολειπόμενοι μόνο του Λέτο.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: