Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

4ος Όμιλος: «Φονικό» με… ρεκόρ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την πρόκριση της στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ! «Διέσυρε» την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Μπερναμπέου» με 6-2 και έσπασε τέσσερα ρεκόρ!
Πρώτο και σημαντικότερο, έγινε η πρώτη ομάδα που πέτυχε τέσσερα γκολ  στα πρώτα 20 λεπτά, δεύτερον σημείωσε το γρηγορότερο γκολ της ιστορίας της στο Τσάμπιονς Λιγκ (2’ ο Μπενζεμά), τρίτον έκανε για πρώτη φορά το 5 στα 5 στους ομίλους και τελευταίο, ο Μουρίνιο έγινε ο πρώτος  που έκανε τρεις απανωτές αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου!

Σε μεγάλα κέφια για την ομάδα του Πορτογάλου βρέθηκαν οι Μπενζεμά και Καγεχόν, που σημείωσαν από δύο γκολ έκαστος, ενώ από ένα πέτυχαν οι Ιγκουαΐν και Εζίλ! Για τους φιλοξενούμενους, ο Μπετσιράι και ο Τόμεσακ σημείωσαν τα πρώτα γκολ της ομάδας τους στη φετινή διοργάνωση.

Με την απώλεια βαθμών, οι Κροάτες έμειναν και μαθηματικά εκτός Ευρώπης.

Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Άγιαξ έμεινε όρθιος στην έδρα της Λιόν και παρέμεινε το μεγάλο φαβορί για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης. Με το 0-0 του «Ζερλάν», οι  Ολλανδοί έφτασαν τους οκτώ βαθμούς, τρεις περισσότερους από τους «λιονέ».

Δείτε τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Ρεάλ Μαδρίτης- Ντιναμό Ζάγκρεμπ 6-2
Λιόν- Άγιαξ 0-0

Η επόμενη αγωνιστική (6η) 7/12:


Άγιαξ- Ρεάλ Μαδρίτης
Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Λιόν

Η βαθμολογία του 4ου Ομίλου:


Ρεάλ Μαδρίτης 15
Άγιαξ 8
Λιόν 5
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: