Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

"Ποια κρίση; 36 παίκτες έχουμε!"

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ για την κρίση στην Ελλάδα και πώς τη σύνδεσε με το ρόστερ του Άρη!
"Ποια κρίση; 36 παίκτες έχουμε!"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδος του:
-Για τη νίκη επί του ΟΦΗ: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, από κάθε άποψη. Κάθε λεπτό είχε ένταση και υπήρξαν τρεις αποβολές. Είναι σημαντικό που πήραμε τη νίκη. Είναι η πρώτη μας νίκη φέτος, αλλά δεν ενθουσιαζόμαστε. Δεν είμαι από τους προπονητές που πετάνε στα σύννεφα μετά από μία νίκη και καταρρέουν μετά από μία ήττα".
- Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: "Υπήρχαν κάποιες διακοπές. Οι οπαδοί του ΟΦΗ εξαγριώθηκαν με τις αποβολές της ομάδας τους. Το ματς είχε πολλές καθυστερήσεις κι εμείς χρειάστηκε να παραμείνουμε αρκετή ώρα στα αποδυτήρια. Έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να τεθεί η κατάσταση υπό έλεγχο και να αποχωρήσουν οι οπαδοί του ΟΦΗ".
- Για την κρίση στην Ελλάδα: "Πηγαίνω από το σπίτι μου στη δουλειά και το αντίστροφο, οπότε δεν έχω τη δυνατότητα να δω πολλά πράγματα. Υπάρχει ανεργία στην Ελλάδα, αλλά ο Άρης έχει 36 παίκτες στο ρόστερ του και έτσι προπονούμαστε σε δύο γκρουπ. Πάντως αν ο σύλλογος ήταν σε δραματική κατάσταση, δεν θα είχε τόσους παίκτες".
-Για τον Γιάννη Γιαννιώτα: "Είναι ένα παιδί που γεννήθηκε το 1993. Πρόκειται για ενδιαφέρουσα περίπτωση. Βλέπω πως έχει πολλές δυνατότητες και πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει. Τον θεωρώ αρκετά καλό για να παίζει στην πρώτη ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: