Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Κατσικάρης: "Κάθε ματς είναι τελικός για μας"


Την Τετάρτη το απόγευμα (7μ.μ., ΝΕΤ) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπιλμπάο με στόχο να πάρει τη νίκη που χρειάζεται για να ανέβει βαθμολογικά.

Ωστόσο, το ίδιο θέλει και η Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη η οποία ήρθε στη χώρα μας με στόχο να πάρει το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης.
Στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε για την αναμέτρηση της Τετάρτης: "Ο Ολυμπιακός θέλει αυτό το παιχνίδι γιατί βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με εμάς. Αυτοί θα έχουν περισσότερη πίεση, επειδή παίζουν στην έδρα τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι υπέρ μας.

Πρόκειται για μία καινούρια, νεανική ομάδα, η οποία βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Είδα το παιχνίδι τους κόντρα στον Παναθηναϊκό και αμύνθηκαν πολύ καλά. Βέβαια έχασαν κάποια καλάθια αλλά είχαν ευκαιρίες για να κερδίσουν.

Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα στον όμιλο μας θα είναι σημαντικό. Σ' αυτό το β' γύρο κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Ελπίζω να μπορούμε να ξεπεράσουμε την άμυνα του Ολυμπιακού, γιατί έχουν έναν καλό πάγκο και φυσικά τον Ίβκοβιτς που διαχειρίζεται καλά τους παίκτες του. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να προσπαθήσουμε για χαμηλό σκορ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι κι αυτές θα είναι οι ευκαιρίες μας για να το κερδίσουμε". 
Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: