Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

"Τα δεδομένα έχουν αλλάξει"

Μετά τους Στιβ Μανταντά, Λούτσο Γκονζάλες και Τζόρνταν Αγιού , έρχεται και ο αριστερός μπακ Ζερεμί Μορέλ να τονίσει ότι περιμένει έναν σαφώς βελτιωμένο Ολυμπιακό σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν είχε επικρατήσει 0-1 χάρη σε γκολ του Λούτσο Γκονζάλες.
«Η εντύπωση που μας άφησε ο αντίπαλος στο πρώτο ματς ήταν ότι επηρεάστηκε πολύ από το γεγονός ότι δεν είχε επίσημα παιχνίδια στα πόδια του. Αυτό, βεβαίως, βοήθησε και εμάς, γιατί δεν ήμασταν σε καλή περίοδο τότε» τονίζει ο Μορέλ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «La Provence» της Μασσαλίας, προσθέτοντας ότι «αυτή την φορά, όμως, ο αγώνας θα είναι πραγματικό τεστ για μας. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αλλά ακόμα και έτσι εμείς θέλουμε τη νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση».
Ο Μορέλ, αναφερόμενος στην «παρθενική» του εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση δείνει μεγάλο κίνητρο: « Η εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ σου δίνει μεγάλο κίνητρο να παίζεις κόντρα σε ομάδες όπως η Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός και η Ντόρτμουντ». Αποκαλύπτει, μάλιστα, πως «όταν έγινε η κλήρωση, δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να διεκδικούμε την πρόκριση από την πέμπτη αγωνιστική, αφού πολλοί θεωρούσαν ότι Άρσεναλ και Ντόρτμουντ ήταν μπροστά από εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: