Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Κανονικά η μετάδοση του Μαρσέιγ-Ολυμπιακός!!

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΕΡΤ γνωστοποίησε ότι θα μεταδοθεί κανονικά από την ΝΕΤ η αυριανή καθοριστική εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ
Κανονικά η μετάδοση του Μαρσέιγ-Ολυμπιακός
Σε αυτήν διευκρινίζει όλα όσο αφορούν τη μετάδοση, το Pre-Game, αλλά και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 21.45 παρακολουθείστε απευθείας από τη ΝΕΤ, την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, σε περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί παράλληλα και σε υψηλή ευκρίνεια από το ΕΡΤ HD.
Λίγο πριν τον αγώνα στις 20.00, στην εκπομπή CHAMPIONS NET, ο Ηλίας Χριστογιαννόπουλος, θα παρουσιάσει τα τελευταία νέα λίγο πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων καθώς και ειδικά αφιερώματα για όλες τις ομάδες που αγωνίζονται την ίδια μέρα στην 5η αγωνιστική του CHAMPIONS LEAGUE.
Στο Pre-Game του αγώνα στις 21.00, με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Μανόλη Δράκο, θα παρουσιαστεί η ενδεκάδα του Ολυμπιακού και της Μαρσέιγ, καθώς και τα τελευταία νέα των συλλόγων λίγο πριν την σέντρα.
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, στις 23.45, θα ακολουθήσει η εκπομπή CHAMPIONS NET με εκτεταμένα στιγμιότυπα από τον αγώνα «ΑΠΟΕΛ- Ζενίτ», αλλά και από τον άλλο αγώνα του ομίλου του Ολυμπιακού, την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Ντόρτμουντ. Σε μαγνητοσκόπηση θα μεταδοθεί το παιχνίδι της Μίλαν με την Μπαρτσελόνα, σε περιγραφή του Αλέξανδρου Θεοφιλόπουλου.
Όλες οι παραπάνω μεταδόσεις θα είναι διαθέσιμες και διαδικτυακά, μέσω του WEB TV της ΕΡΤ στο www.ert.gr.
Ο αγώνας «ΜΑΡΣΕΪΓ– ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» θα μεταδοθεί σε επανάληψη, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 18.00, από το σινεσπορ+».

Δεν υπάρχουν σχόλια: