Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

"Ποιο Γιουρόπα Λιγκ; Είμαστε Τσάμπιονς"!

Την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Βαλβέρδε, που ξεκαθάρισε πως οι "ερυθρόλευκοι" θα τα δώσουν όλα για τη νίκη με τη Μαρσέιγ!
"Ποιο Γιουρόπα Λιγκ; Είμαστε Τσάμπιονς"!
Ο Ισπανός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των Πειραιωτών εναντίον της Μαρσέιγ, στη Γαλλία και αναφέρθηκε στις απουσίες που έχει η ομάδα του. Ενώ σχολίασε και τα γκολ που δέχονται νωρίς οι "ερυθρόλεκυοι" και θα πρέπει να το... αποφύγουν!
Εάν πιστεύει στην πρόκριση: «Εμείς δεν σκεφτόμαστε το Γιουρόπα Λιγκ. Θα παλέψουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα τα δώσουμε όλα. Θα κοιτάξουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για την πρόκριση».
Τις απουσίες της ομάδας του: «Ελπίζω να μας κάνουν πιο δυνατούς οι απουσίες. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Το εντός έδρας παιχνίδι με την Μαρσέιγ ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση στην Ευρώπη. Μια νίκη θα μας δώσει πάρα πολλά . Γνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Μαρσέιγ».
Τα γκολ που δέχεται νωρίς η ομάδα του: «Ελπίζω να το αποφύγουμε αυτή τη φορά. Η Μαρσέιγ κάνει νωρίς ευκαιρίες. Έτσι θα πρέπει να το αποφύγουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: