Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Βόλεϊ στην κατοχή!!

Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί εάν μέσα από αυτή την κρίση θα αλλάξει κάτι πραγματικά σε αυτή τη χώρα ή θα γίνουμε χειρότερα απ'  ότι ήμασταν. Γράφει ο Κώστας Ασημακόπουλος.
Βόλεϊ στην κατοχή
Ως λαός της υπερβολής, υπερήφανος και εγωιστής θεωρούμε πως τα πάντα σε όλο τον πλανήτη γη και φυσικά σε όλο το σύμπαν γυρίζουν γύρω από την Ελλάδα και τον μικρόκοσμο μας. Και έτσι να ήταν πραγματικά, δεν θα το θέλαμε και δεν θα μας άρεσε. Να είστε σίγουροι γι αυτό...
Βλέπετε που ξαφνικά ασχολήθηκε όλος ο πλανήτης με την πάρτι μας και τα ταμεία μας; Στην σέντρα μας έβγαλαν. Καλά ήταν που ήμασταν στην αφάνεια. Είχαμε την ησυχία μας. Τώρα που πήγαν να μας «δαγκώσουν» είδαν πως είμαστε άλλο... φρούτο.
Ο καθένας, λοιπόν, από εμάς ζει σε μία μικρο-πραγματικότητα. Εγώ ασχολούμαι όλοι μέρα με το βόλεϊ, «καίγομαι» αν τραυματίστηκε ο Προύσαλης και ο Χριστοφιδέλης, κάνω πρώτο θέμα τις δηλώσεις του Λεώνη και του Μπουτσουρή και πάει λέγοντας.
Ένας άλλος ασχολείται με το μπάσκετ, οι περισσότεροι με το ποδόσφαιρο και το τι έγινε και δεν έγινε στο Καραϊσκάκη. Έτσι είναι αυτά.
Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: