Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Όμηρος για 4 ώρες πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας!

Σε κατάσταση ομηρίας βρίσκονταν επί τέσσερις ώρες ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Φωστήρα, Σταμάτης Καλαντζής μαζί με τρία άτομα ακόμη.
Όμηρος για 4 ώρες πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας!
Δύο ένοπλοι υπό την απειλή όπλου ανάγκασαν τον πρόεδρο του Φωστήρα να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο της εταιρίας διανομής πετρελαίου θέρμανσης, που διατηρεί στον Ταύρο αποσπώντας του συνολικά 250.000 ευρώ μαζί με κάποια μπλοκ επιταγών.
Το ιστορικό
Ήταν 21.00 το βράδυ, όταν ο πρόεδρος του Φωστήρα άνοιγε την εξώπορτα της πολυκατοικίας όπου διαμένει, τότε δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους απειλώντας τον με δύο όπλα τύπου καλάζνικοφ, τον ανάγκασαν να ανέβουν μαζί στο διαμέρισμά του. Ενώ τον ξυλοκόπησαν με την κάννη του όπλου, προσπάθησαν να τον εξαναγκάσουν να κατέβουν στα γραφεία της εταιρίας που διατηρεί ακριβώς από κάτω και να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που υπάρχει. Ο παράγοντας της ποδοσφαιρικής ομάδας τους διαβεβαίωσε ότι το κλειδί το έχει ο λογιστής του.
Λίγα λεπτά μετά, κάλεσε στο τηλέφωνο τον λογιστή του, και χωρίς να του δώσει λεπτομέρειες «τον διέταξε», σύμφωνα με στενό του συνεργάτη, να μεταβεί όσο πιο γρήγορα μπορεί στην οικία του προκειμένου να του παραδώσει το κλειδί. Έτσι κι έγινε. Ο λογιστής του όταν του άνοιξαν την πόρτα βρέθηκε έκπληκτος μπροστά στο θέαμα των ενόπλων δραστών. Εκείνοι με τη βία τον έσπρωξαν μέσα στο σπίτι.
Λίγο μετά, και οι τέσσερις κατέβηκαν με το ασανσέρ στο ισόγειο της πολυκατοικίας, και μπήκαν στην εταιρία διανομής πετρελαίου θέρμανσης, όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο. Άρπαξαν 250.000 ευρώ και κάποια μπλοκ επιταγών και προσπάθησαν να διαφύγουν όταν αντιλήφθηκαν πως έξω από το μαγαζί στεκόταν ένα φιλικό ζευγάρι του προέδρου, όπου και είχαν δώσει ραντεβού. Τότε, με μια αστραπιαία κίνηση οι δυο ένοπλοι ληστές τους άρπαξαν και τους κλείδωσαν μαζί με τους υπόλοιπους σε ένα δωμάτιο της εταιρίας.
Σε κατάσταση πανικού ο πρόεδρος της ομάδας έτρεξε προς τον τοίχο που ήταν από γυψοσανίδα, γκρεμίζοντας τον κι απελευθερώθηκαν.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: