Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Δεν είναι Μέσι, ούτε καν Νίνης, απλά είναι εδώ!!

Ο Κώστας Σταφυλίδης έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μάλιστα βασικός. Η απόδοσή του κάτι περισσότερο από καλή και οι διθύραμβοι των ΜΜΕ... αναγκαίο κακό.
Δεν είναι Μέσι, ούτε καν Νίνης, απλά είναι εδώ
O Κώστας Σταφυλίδης έκανε ένα πραγματικά ονειρικό ντεμπούτο στον ΠΑΟΚ και τα ΜΜΕ δεν χρειάστηκαν και πολλά για να τον "βαπτίσουν" πολύ καλύτερο του Σνάουτσνερ", "έτοιμο να πάρει τη θέση του Λίνο", "το μπακ του ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια".
Ο νεαρός και ο ΠΑΟΚ καλούνται πλέον να απαντήσουν στα εγκώμια μόνο με σκληρή δουλειά εντός γηπέδου και καλή ζωή εκτός αυτού προκειμένου να ξεπεραστούν οι παγίδες που μέσα τους έχουν πέσει δεκάδες ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Κώστας Σταφυλίδης είναι μεγάλη επένδυση για τον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του. Ο νεαρός αμυντικός γεννήθηκε στις 2/12/1993 στα Κουφάλια και αφού άπαντες αναγνώρισαν με την πρώτη ματιά τα ποδοσφαιρικά του προσόντα, αποτέλεσε γρήγορα μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ που ανήλθε μέσα από τις ακαδημίες του Δικεφάλου και τις εθνικές Παίδων και Νέων.
Το πρώτο βήμα
Η υπογραφή του τριετούς επαγγελματικού συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ ήταν το πρώτο βήμα. «Ήταν σίγουρα κάτι που ήθελα και το επιθυμούσα και για το οποίο δούλευα εδώ και έξι χρόνια στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Όμως, έχω μάθει ότι στο ποδόσφαιρο ο,τι κερδίζεις το κερδίζεις δύσκολα και με πολλή δουλειά, αλλά μπορείς να τα χάσεις εύκολα αν σταματήσεις την προσπάθεια. Οπότε θεωρώ ότι οι κόποι μου πρέπει να συνεχιστούν για να πετύχω ακόμη περισσότερα. Ήταν μια σημαντική ημέρα γιατί πέτυχα αυτό για το οποίο προσπαθούσα καθημερινά. Να είμαι μέλος της επαγγελματικής ομάδας. Είναι σαφώς το πρώτο βήμα. Άνοιξε η "πόρτα", αλλά είναι στο χέρι μου για να κάνω και τα υπόλοιπα βήματα», ήταν τότε η πρώτη του αντίδραση που έδειχνε την ωριμότητά του".
Τώρα έκανε το δεύτερο βήμα με την πρώτη του επίσημη συμμετοχή και νέο ζητούμενο αποτελεί η καθιέρωση αν όχι σαν βασικός, τουλάχιστον σαν μία αξιόπιστη λύση που όποτε του ζητηθεί, θα είναι έτοιμος να προσφέρει.
Λάτρης του pro και του αγγλικού ποδοσφαίρου
Η δουλειά είναι η απάντησή του και στο φυσιολογικό άγχος ενός νεαρού παιδιού ενώ στον ελεύθερο χρόνο του αποφεύγει τις υπερβολές. Σπίτι, πολλές ταινίες και όντας παιδί στα 18... τρέλα με το Pro 11. Ποιο είναι το όνειρό του; Η αντανακλαστική απάντηση είναι ο ΠΑΟΚ. Όχι όμως πως δεν θα ήθελε να δοκιμάσει κάποια στιγμή την τύχη του και στην Αγγλία που λατρεύει.
Το περσινό κλάμα
Ο Σταφυλίδης αγαπά το άθλημα αλλά όντας δοκιμασμένος σε συνθήκες πρωταθλητισμού στα τμήματα υποδομής, λατρεύει και τη νίκη. Δε γουστάρει με τίποτε την ήττα και χαρακτηριστικό είναι πως αντέδρασε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης όταν από δικό του λάθος ο ΠΑΟΚ δέχτηκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό. Έτσι αφού στα λίγα δευτερόλεπτα που απέμεναν, "σκύλιασε" για το τρίτο γκολ, όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, ξέσπασε σε κλάματα. Όχι γιατί ήταν ευαίσθητος αλλά γιατί δεν επέτρεπε στον εαυτό του τέτοια λάθη.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: