Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Στραβά αρμενίζουμε εμείς, όχι ο ΑΠΟΕΛ!!

Ο ΑΠΟΕΛ είπε, για πρώτη φορά τόσο δυνατά, "καλημέρα" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με αυτή την τρομερή πρόκριση, όμως το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να πει "καληνύχτα" με όλα αυτά που έχει κάνει.
Στραβά αρμενίζουμε εμείς, όχι ο ΑΠΟΕΛ!
Προπονητής και παίκτες που έχουν βαφτιστεί "άχρηστοι", "ανίκανοι", "λίγοι", "αποτυχημένοι", "ανεπαρκείς" για το δικό μας πρωτάθλημα, είναι τώρα στους "16" του Tσάμπιονς Lιγκ. Μπορείτε να μας πείτε πού είμαστε εμείς ακριβώς;
Ο Γιοβάνοβιτς έχει πάει… 17 φορές στον Ηρακλή κι έχει φύγει… 27 κακήν κακώς, όπως κι από τις άλλες ελληνικές ομάδες που έχει συνεργαστεί. Ο Γιοβάνοβιτς, όμως, είναι αυτή τη στιγμή βασιλιάς και απόλυτα πετυχημένος φτιάχνοντας μια ομάδα άξια να κτυπήσει στα ίσια την Πόρτο και την Ζενίτ. Στον Ηρακλή δόθηκαν ο χρόνος και οι προϋποθέσεις για να μπορέσει ο άνθρωπος να κάνει σωστά τη δουλειά του;
Από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν έχει τερματοφύλακα α' γραμμής και κτυπάει το κεφάλι του με τον ακριβοπληρωμένο Κονστάντσο, οπότε αναγκαστικά τα κάστανα από την φωτιά καλείται να τα βγάλει ο νεαρός και ταλαντούχος Μέγερι. Ο Πάρντο πιάνει τα άπιαστα φέτος, έκανε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Ζενίτ, ενώ μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε την σεζόν ως β' επιλογή, πίσω από τον Χιώτη που τραυματίστηκε.
Ο Πάρντο, όμως, δεν έκανε στον Ολυμπιακό. Ήταν λίγος για να κάτσει κάτω από τα δοκάρια του, ενώ ο Κονστάντσο ήταν πολύς. Και πήγε ο Πάρντο στην Κύπρο και βρήκε την υγειά του.
Τον Χαραλαμπίδη ακόμα και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κοντεύουν να τον …ξεχάσουν. Κι όμως. Βγάζει μάτια στον ΑΠΟΕΛ και είναι αναντικατάστατος. Σπουδαία δουλειά κάνει στο γήπεδο. Στον Παναθηναϊκό, όμως, δεν "έπιασε". Θεωρήθηκε ανεπαρκής κι έφυγε.
Επίσης, η ΑΕΚ έχει… τροφοδοτήσει μια χαρά τον ΑΠΟΕΛ με παίκτες. Η Ένωση, βέβαια, αγκομαχεί να κερδίσει ακόμα και τον Λεβαδειακό, ενώ ο Γιάχιτς, ο Μαντούκα και ο (αναπληρωματικός αυτή τη στιγμή) Χιώτης πανηγυρίζουν μια θριαμβευτική πρόκριση στους "16" του Tσάμπιονς Λιγκ.
Για να μην πάμε στον Ολιβέιρα του Ατρομήτου και τον Αλεξάνδρου της Λάρισας. Όπως, βέβαια, και ο Κόντης (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Πανιώνιος κλπ.) που είχε δυστυχώς το πρόβλημα υγείας και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.
Σχεδόν τα 2/3 του βασικού ρόστερ του ΑΠΟΕΛ αποτελείται από παίκτες που για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν ενθουσίασαν στην Ελλάδα. Οι ίδιες οι ομάδες, αλλά και πολλές φορές η εξέδρα και οι εφημερίδες μιλούσαν για "λίγους". Κι αναρωτιέται κανείς ποιοι είναι οι ποδοσφαιρικά "λίγοι" τελικά.
Κι επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο sportdog θα δώσει αμέσως την απάντηση: "Στραβά αρμενίζουμε εμείς κι όχι ο ΑΠΟΕΛ"!
Πρέπει κάποτε να ξυπνήσουμε και να μπορούμε να διακρίνουμε αυτούς που αξίζουν κι όχι αυτούς που νομίζουμε ότι αξίζουν επειδή και μόνο χρυσοπληρώνονται ή έρχονται με φανφάρες από τα ΜΜΕ.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: