Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Μία και μοναδική είναι η διέξοδος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ …!!

Σκέφτηκαν πολύ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Κούρασαν πολύ το μυαλό τους; Κατανάλωσαν πολύ φαιά ουσία; Για να ορίσουν μία άκρως ενδιαφέρουσα – όπως αναμένεται – συνέντευξη Τύπου «νεκρή» ημέρα δημοσιογραφικά; Γράφει ο Α. Νικολάκης.

Μία και μοναδική είναι η διέξοδος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ …
Την Παρασκευή το μεσημέρι βλέπετε, θα έχουν ήδη κλείσει οι κυριακάτικες εφημερίδες επειδή – λόγω της Πρωτοχρονιάς - κυκλοφορούν Σάββατο. Επίσης εκείνη την ώρα δεν θα έχουν, για να αφιερώσουν ανάλογο χώρο οι αθηναϊκές αθλητικές εφημερίδες. Θα είναι επί του πιεστηρίου. Πίεση χρόνου θα έχουν και οι εναπομείνασες αθλητικές εφημερίδες της Θεσσαλονίκης …
Πως λοιπόν, θα ενημερωθεί ο φίλαθλος κόσμου (του ΠΑΟΚ και μη) για όσα άκρως ενδιαφέροντα, τα οποία αναμένουν από τον Ζήση Βρύζα και τον Παντελή Κωνσταντινίδη; Οι εφημερίδες πάντως, θα κυκλοφορήσουν πάλι, Δευτέρα. Τότε θα παρουσιάσουν αναλυτικά όλες τις … διαστάσεις της συνέντευξης Τύπου επί αγωνιστικών θεμάτων βεβαίως, βεβαίως ! Άλλη όμως, η γεύση του φρεσκομαγειρεμένου «πιάτου» κι εντελώς άλλη η γεύση του ξαναζεσταμένου .
Έτσι η αλλιώς βέβαια, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δια στόματος Θόδωρου Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα άνοιξε τα χαρτιά της. Στην πρώτη … παρτίδα της ενημέρωσης και σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο – παρίσταντο εκπρόσωποι των Συνδέσμων – κατέστησε σαφείς τις προθέσεις της. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μία διέξοδο επιβίωσης έχει. Να τραφεί από τις σάρκες της. Με άλλα λόγια; Πωλήσεις κι … απολύσεις παικτών. Παλιά της τέχνη κόσκινο. Τόσος καιρός δηλαδή επί διοίκησης Θόδωρου Ζαγοράκη κι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιστρέφει (οικονομικά) σε εποχές Γιώργου Μπατατούδη, Γιάννη Γούμενου και Βασίλη Παγώνη !
Ήταν ηλίου φαεινότερη εδώ και καιρό η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με λίγα λόγια; Ο κόσμος το είχε τούμπανο – «να πουλήσεις, για να ζήσεις» -κι η αυτή κρυφό καμάρι. Δεν υπάρχει δυστυχώς για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ άλλος δρόμος.
Στην ενημερωτική συνάντηση με τους Συνδεσμίτες ο πρόεδρος κι ο έμμισθος (γιατί να το κρύψομεν άλλωστε) αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισαν ότι πωλούνται παίκτες, για να ζήσει η ομάδα. Ποιοι, πως και πότε; Τα μεγάλα συμβόλαια κατ αρχήν: Ντάριο Κρέσιτς, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Βλάνταν Ίβιτς, Πάμπλο Κοντρέρας. Και μετά; Οι μεγάλες αξίες: Αντελίνο Βιεϊρίνια. Προσέξτε όμως: Δεν εκποιούνται αυτά τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πωλούνται! Εξάλλου έβγαλε μαλλιά … το χέρι μας γράφοντας το και ξαναγράφοντας το στο pamesports.gr. Έτσι;
Στη συνέντευξη Τύπου πάντως, οι εξηγήσεις οι οποίες θα δοθούν, θα φωτίσουν και σκοτεινές (ναι, ναι … Υπάρχουν και τέτοιες) πτυχές της αγωνιστικής κατάστασης του «δικέφαλου». Απλά, η ώρα και η ημέρα οργάνωσης της είναι μάλλον, ακατάλληλες. Στερούνται άμεσης και βαθιάς ενημέρωσης φίλοι και μη του ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα. Μειώνεται η αξία και η σημασία της σε μία «νεκρή» δημοσιογραφικά ημέρα.
Ως εκ τούτου προκαλούνται πλείστες όσες απορίες για αυτήν τη φαεινή (σε αφορά τον χρόνο) ιδέα περί της συνέντευξης Τύπου του Ζήση Βρύζα και του Παντελή Κωνσταντινίδη…
Εμείς φυσικά, όποια ώρα κι όποια ημέρα κι εάν την όριζε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκεί θα ήμασταν! Κι εκεί θα είμαστε!
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: