Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Κωστένογλου: «Η ΑΕΚ δεν θα γίνει ομαδούλα»!

Κωστένογλου: «Η ΑΕΚ δεν θα γίνει ομαδούλα»!
Η απογοήτευση ήταν το συναίσθημα που κυρίευσε τον Νίκο Κωστένογλου μετά την ήττα (1-0) της ΑΕΚ από τον Αρη.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» στάθηκε στην ατυχία που συνόδευσε τις τελικές προσπάθειες των παικτών του, σε αντίθεση με εκείνες των αντιπάλων που από το… πουθενά βρέθηκαν με το τρίποντο στα χέρια τους.

Παράλληλα υπενθύμισε ότι παρά τις δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν «ομαδούλα», όπως ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου, κάνοντας νύξη για την κωλυσιεργία στα διοικητικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κωστένογλου:

«Κάναμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο θα έπρεπε να ήμασταν μπροστά στο σκορ με δυο και τρία γκολ, όμως καταφέραμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο, γνωρίζαμε ότι αλλάζει σύστημα συνεχώς. Πιέσαμε ψηλά και κάναμε ευκαιρίες. Ήταν εύλογο που δεν μπορούσαμε να έχουμε την ίδια απόδοση στην επανάληψη. Κι όμως δεν κινδυνεύσαμε. Ο αντίπαλος δεν έκανε καμία φάση κι όμως πέτυχε το γκολ από ένα στημένο. Μας πονάει αυτή η ήττα, γιατί συνοδεύθηκε από καλή εικόνα. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε, να σηκώσουμε το κεφάλι, να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να πάμε κόντρα στα προβλήματα. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για τα πλέι οφ. Χάσαμε ένα παιχνίδι και δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Αλλά πρέπει να κάνουμε και γκολ. Επικρατεί και ο νόμος του ποδοσφαίρου: Αν δεν κάνεις εσύ το γκολ θα το δεχθείς. Απεχθάνομαι την κακομοιριά. Τη σιχαίνομαι. Πρέπει να προχωρήσουμε», τόνισε δίνοντας το σύνθημα για άμεση ανασύνταξη:

Στη συνέχεια επισήμανε: «Δεν μπορώ να δεχθώ ότι η ΑΕΚ θα γίνει ομαδούλα. Όπως και με τον ΟΦΗ έτσι και σήμερα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν πολλά ευτράπελα στην ομάδα μας, αλλά ελπίζω να βρεθεί μία λύση να τελειώσει αυτή η υπόθεση. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες. Έστω κι αν χάσαμε. Δεν πιστεύω ότι ομάδα έπαιξε τόσο καλά μέσα στην έδρα του Άρη. Ακόμα και ευρωπαϊκή ομάδα. Εύχομαι στο μέλλον να πάρουμε κι εμείς ένα ματς που να μην έχουμε καλή εικόνα. Δεν έχει συμβεί όσο είμαι στον πάγκο της ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: