Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Βαλβέρδε: «Δεν μπορώ να συνηθίσω σε αυτά που συμβαίνουν»!!

Βαλβέρδε: «Δεν μπορώ να συνηθίσω σε αυτά που συμβαίνουν»!
Την αδυναμία του να… εγκλιματιστεί στις συνθήκες που ενίοτε συναντά στα ελληνικά γήπεδα δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ερωτώμενος για την κακή του διάθεση και αναφερόμενος προφανώς στα επεισόδια που ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα με τον ΟΦΗ (0-2), ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως δεν μπορεί να συνηθίσει σε αυτά που συμβαίνουν στο τέλος των παιχνιδιών.

Μιλώντας, δε, για το ματς, στάθηκε στη μεγάλη σημασία της νίκης και τη διαχώρισε από τα παιχνίδια Κυπέλλου που θα δώσουν προσεχώς οι δυο ομάδες.


Αναλυτικά όσα είπε ο Βαλβέρδε

Για τη σημασία της νίκης ενόψει Μέταλιστ: «Την Μέταλιστ δεν την είχαμε στο μυαλό μας. Ξέραμε ότι ήταν σημαντικό το σημερινό ματς. Ξέραμε ότι ήταν δυνατό και σε ένα περιβάλλον και μία ατμόσφαιρα δύσκολη. Είναι πολύ σημαντική η νίκη αυτή».

Για το αν τέτοιες νίκες δίνουν τίτλους: «Δεν ξέρω αν θα μας δώσει το πρωτάθλημα αυτή η νίκη. Αν χάναμε, θα μπορούσε να μας το στερήσει. Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες αγωνιστικές. Από ‘δω και πέρα, σε κάθε αγωνιστική παίζονται όλα και όλα τα ματς είναι σημαντικά».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Το κλειδί του παιχνιδιού ήταν να το αντιμετωπίσουμε με δύναμη. Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ είναι δυνατός στο γήπεδο του. Είχαμε ευκαιρίες, τα καταφέραμε να σκοράρουμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και το σημαντικό είναι ότι πήγαμε προηγούμενοι στα αποδυτήρια».

Για το ότι παρουσιάστηκε απογοητευμένος και δεν είχε μεγάλη διάθεση για δηλώσεις: «Απλώς δεν μπορώ να συνηθίσω αυτό που συμβαίνει στο τέλος των παιχνιδιών. Είχα μία μικρή εμπειρία από τέτοιες συνθήκες, αλλά δεν μπορώ να το συνηθίσω».

Για το αν περίμενε να παίξει αλλιώς ο ΟΦΗ: «Τον περίμενα πιο πολύ όπως ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο δεν δημιούργησε κινδύνους. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο δυνατοί. Στο δεύτερο μέρος είχε το δοκάρι, μας πίεσε αρκετά».

Για τα ματς των δύο ομάδων στο Κύπελλο: «Θα είναι ένας προκριματικός γύρος πολύ δύσκολος και ανοιχτός και για τους δύο. Ο ΟΦΗ έχει το πλεονέκτημα ότι παίζει στην έδρα του το δεύτερο ματς. Για εμάς θα είναι δύσκολα, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια».

Για τα τρία μέτωπα του Ολυμπιακού και το εάν θα μπορέσει να τα διαχειριστεί: «Μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουμε με επιτυχία και τις τρεις διοργανώσεις. Πάμε καλά, παλεύουμε και για τις τρεις. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε όνειρα όμως να πάμε καλά και στις τρεις διοργανώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: