Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ισπανικός!!

Ισπανικός!
Ποιος είδε τους Ισπανούς του Αστέρα και δεν τους φοβήθηκε.

Τσίμο Ναβάρο και Ρούμπεν Ράγιος έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα του Εργοτέλη και οι Αρκάδες πήραν τη νίκη 3-0 απέναντι στους Κρητικούς.

Δύο γκολ από τον πρώτο και ένα από τον δεύτερο, έφεραν την ομάδα του Τσιώλη στην έκτη θέση της Σούπερ Λίγκας, ενώ από την άλλη πλευρά ο «λίγος» Εργοτέλης «μπλέκει» για τα καλά.



Θέλοντας να δείξει από την αρχή τις διαθέσεις του ο Αστέρας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον Εργοτέλη για να πάρει το τρίποντο που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να ελπίζει για τα πλει οφ. Η ομάδα του Τσιώλη μπήκε δυνατά, έψαξε το γκολ με τους Μπρέσκα, Σολάκη και Ουσέρο, ενώ από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης έδειχνε ανήμπορος να βγει στην επίθεση.

Έχοντας τον Λεάλ σε κακή μέρα και τον Κατσικοκέρη αγκυροβολημένο στα άκρα ο Εργοτέλης έμοιαζε ακίνδυνος, απέναντι στον Αστέρα, ο οποίος με τον Χουανίτο μπροστά από τα σέντερ μπακ τέλειωνε τις φάσεις πριν καν δημιουργηθούν. Σε φιλική εξέλιξη των πραγμάτων ήρθε και το γκολ με έναν περίεργο τρόπο και από ασυνήθιστο σκόρερ. Ο Χουανίτο σέντραρε και ο Ναβάρο, με κεφαλιά από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, το οποίο ήταν σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό για την ομάδα του Αστέρα, η οποία απέδωσε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο και με μπροστάρη, την… αποκάλυψη τον Ναβάρο, έφτασε και σε άλλες ευκαιρίες για γκολ. Σε μια από αυτές ο Σολάκης σούταρε, ο Πίρσον, ο οποίος βρισκόταν σε τραγική μέρα, έδιωξε άσχημα και ο Ράγιος πήρε το ριμπάουντ για να κάνει το 2-0.

Λίγο αργότερα, ήρθε και τρίτο τέρμα για την ομάδα του Αστέρα. Ο Ράγιος έκανε ωραία μπαλιά στην καρδιά της άμυνας των Αρκάδων, ο Ναβάρο, έφυγε στην πλάτη των αμυντικών και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο της ομάδας του.

Ο Εργοτέλης από την άλλη πλευρά ήταν ακόμα πιο κακός από το πρώτο ημίχρονο. Χωρίς ανάπτυξη, χωρίς ευκαιρίες και χωρίς καμία φαντασία στο παιχνίδι του δεν μπορούσε, καν, να φτάσει μπροστά στην εστία του Μπαντή.





Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Πιπίνης, Ουσέρο, Χουανίτο, Μπρέσκα (65’ Ροτζέριο), Σολάκης (74’ Περόνε), Ράγιος, Ναβάρο (75’ Φορμίκα).

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Λαδάκης, Έγκον, Κουρμπέλης.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Λεάλ (72’ Καρέλης), Μπούντιμιρ, Μπέτο (53’ Ολίσε), Γιαλούσης, Κατσικοκέρης (53’ Κουτσιανικούλης), Τζούνιορ, Δάρλας, Φραγκουλάκης.

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Κυριακίδης.

Διαιτητής: Ντίτσιος
Βοηθοί: Μαγιάννης, Δημόπουλος

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: