Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Λαζαρίδης: «Κρατάμε μόνο την νίκη»

Λαζαρίδης: «Κρατάμε μόνο την νίκη»
Στην σημασία που έχουν για τον Άρη οι τρεις βαθμοί της νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στάθηκε ο Νίκος Λαζαρίδης μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας όμως ότι η εμφάνιση, ειδικά του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν καλή.

«Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι και οι τρεις βαθμοί. Κρατάμε μόνο τους βαθμούς γιατί η εμφάνιση δεν ήταν καλή ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, σημαντικό όμως που κερδίσαμε με κακή εμφάνιση. Ήταν ένα ντέρμπι που καταφέραμε και το πήραμε. Σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και όχι ποιος σκοράρει. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και τον υπέροχο κόσμο μας», τόνισε ο σκόρερ των γηπεδούχων.

Όσο για την αλλαγή εικόνας της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, σχολίασε: «Νομίζω ότι αλλάξαμε εικόνα. Στο ημίχρονο είπαμε να ηρεμήσουμε και να τα δώσουμε όλα στο δεύτερο ημίχρονο. Ισορροπήσαμε το ματς, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη».

Τέλος, ερωτηθείς για την νίκη του Ατρόμητου σήμερα, απάντησε: «Εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα. τώρα πάμε σε ένα άλλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να δούμε τι θα πάρουμε από εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: