Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Γουρλής ο Λαζαρίδης!!

Όποτε σκοράρει ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ο Άρης δεν χάνει, ενώ συνηθίζει να βάζει σημαντικά γκολ.
Γουρλής ο Λαζαρίδης
Είχε να σκοράρει κοντά πέντε μήνες, αφού το προηγούμενο φετινό του τέρμα ήταν στις 23/10 στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Μπορεί να άργησε να βρει δίχτυα ξανά, όμως αυτό που σημείωσε με την ΑΕΚ ίσως αποβεί καθοριστικό στην οικονομία του πρωταθλήματος και στη μάχη που δίνει ο Άρης για να προλάβει τα πλει-οφ.
Εδώ που τα λέμε, όλα τα γκολ που έχει πετύχει ο 33χρονος καστοριανός αμυντικός είναι ένα και ένα. Ενάμιση χρόνο και κάτι στον Άρη έχει βρει δίχτυα επτά φορές. Σούπερ επίδοση για κεντρικό αμυντικό που δεν ήρθε ούτε με περγαμηνές σκόρερ στον Άρη ούτε καλά-καλά με την προοπτική να παίξει βασικός.
Είναι ενδεικτικό ότι όποτε σκοράρει, ο Άρης δεν χάνει. Τις περισσότερες φορές μάλιστα κερδίζει, και ο Λαζαρίδης είναι αυτός που πετυχαίνει το νικητήριο γκολ.
Όπως κόντρα στην πρώην ομάδα του τον Αστέρα, χαρίζοντας τη νίκη κε 1-2 στους κίτρινους στην Τρίπολη. Ή αυτό στην Μαδρίτη που χάρισε μια ιστορική πρόκριση και έχει γραφτεί στο πάνθεον των πιο σπουδαίων στιγμών στη σύγχρονη ιστορία του Άρη.
Έχει σκοράρει επίσης στο 3-4 στην Κέρκυρα πέρσι, στο πρώτο παιχνίδι του Τσιώλη στον πάγκο του Άρη, στο 1-1 με τη Λάρισα στο Βικελίδης, στο 2-0 με τον Ατρόμητο, πάλι εντός έδρας που ήταν και το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Άρη.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: