Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

«Δεν ξεχάσαμε το ποδόσφαιρο σε μία μέρα»

«Δεν ξεχάσαμε το ποδόσφαιρο σε μία μέρα»
Στην κακή περίοδο που βρίσκεται αγωνιστικά η Ξάνθη, στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός των Ακριτών τόνισε ότι οι παίκτες δεν μπορεί να ξέχασαν την μπάλα μέσα σε μία μέρα και όλοι πρέπει να σταθούν δίπλα τους.

«Είναι μία δύσκολη περίοδος για μας και πρέπει να σταθούμε πιο κοντά σ’ αυτά τα παιδιά. Δεν ξέχασαν από την μία μέρα στην άλλη το ποδόσφαιρο που ήξεραν. Χρειάζεται μεγαλύτερη ηρεμία για να βρουν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Κάποιοι παίκτες έχουν περισσότερη νευρικότητα μέσα στο παιχνίδι και δείχνουν μία διαφορετική εικόνα απ’ αυτή των προπονήσεων», ανέφερε αρχικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης και πρόσθεσε:

«Πρέπει να σταθούμε κοντά στην ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Δεν θέλω να σχολιάσω τους διαιτητές όμως οι κανονισμοί πρέπει να ισχύουν και για τις δύο ομάδες. Παρατηρούμε ότι εφαρμόζουν το γράμμα του Νόμου εις βάρος μας ενώ στους αντιπάλους δεν συμβαίνει το ίδιο».

Σε ότι αφορά το διάστημα που η ομάδα του έπαιζε με δέκα παίκτες, είπε: «Όταν παίζαμε με 10 παίκτες δεν τελειώναμε τις φάσεις και γενικά δεν τολμάμε επιθετικά και αυτό είναι ένα πρόβλημα για μας. Ωστόσο πριν βγει η κόκκινη κάρτα δεν δείξαμε την απαιτούμενη διάθεση. Με αριθμητικό μειονέκτημα ήμασταν καλύτεροι και αυτό δεν δικαιολογείται. Μπορώ να πω ότι χάνουμε τα παιχνίδια χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα τώρα γι’ αυτά που πέρασαν».

Τέλος, για τη συνέχεια, απάντησε: «Από το επόμενο παιχνίδι απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Μαρσελίνιο, Σουάνης, Μπέρτος ενώ ο Πόι αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Πρέπει να ηρεμήσουμε για να «χτυπήσουμε» το επόμενο παιχνίδι και πιστεύω ότι δεν είμαστε τόσο κακοί όσο τα αποτελέσματα της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: