Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Γιατί ο Μπόλονι καταλήγει σε Νιμανί και Γιάννου!!

Ποια είναι η λογική της πιθανής επιλογής των δύο νεαρών επιθετικών στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.
Γιατί ο Μπόλονι καταλήγει σε Νιμανί και Γιάννου
Αποτέλεσμα πολυήμερης σκέψης είναι η πολύ πιθανή επιλογή του Λάσλο Μπόλονι να ρίξει στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τον Απόστολο Γιάννου σε θέση φορ και τον Φρεντερίκ Νιμανί.
Ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ είχε αυτή τη σκέψη εδώ καιρό και κρίνει ότι στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ υπάρχουν οι προϋποθέσεις να την υλοποιήσει.
Ας δούμε, ομως, αρχικά το σκεπτικό της επιλογής Γιάννου. Οι μέτριες επιδόσεις του Αθανασιάδη μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό, ώθησαν τον Μπόλονι να δει στην πράξη αυτό που συνηθίζει να λέει. Ότι δηλαδή ο Γιάννου είναι καλύτερος μέσα στην περιοχή, ως καθαρόαιμος φορ.
Υπάρχει, βέβαια, το δείγμα του αγώνα με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" όταν ο 22χρονος φορ είχε σημειώσει δύο γκολ και υπέγραψε τη νίκη του "Δικεφάλου", ωστόσο το τεστ κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι πιο αξιόπιστο.
Ο Γιάννου, βέβαια, τελευταία χρησιμοποιείται ως βασικός (έπαιξε ακι κόντρα στον Άρη και στην Ουντινέζε) αλλά σε θέση κρυφού φορ. Αξίζει, μάλιστα, να σημειώσουμε ότι ήδη μετρά 13 συμμετοχές τη φετινή περίοδο
Να εκμεταλλευτεί τη φόρα της Ουντινέζε
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Φρεντερίκ Νιμανί, ο Γάλλος στην υπηκοότητα αλλά με καταγωγή από το Τσαντ ποδοσφαιριστής, θα πιστωθεί το πολύ καλό δείγμα γραφής του στον αγώνα με την Ουντινέζε στην Τούμπα.
Ο ύψος 1.93 επιθετικός έδειξε στοιχεία που δεν είχε φανερώσει στα 18 λεπτά που αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ και τα 20 με τον Άρη, όπως για παράδειγμα η έκρηξη στις κινήσεις του.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ λένε ότι τώρα περιμένουν να δείξει το πραγματικό πρόσωπό του, γιατί στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα έκανε διπλές προπονήσεις για να βελτιώσει τη φυσική κατάστασή του.
Πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι η (πολύ πιθανή) παρουσία του 23χρονου επιθετικου στο αριστερό άκρο (αντί του Γεωργιάδη που μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ έκανε μέτρια παιχνίδια) θα δώσει τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ σε αρκετές περιπτώσεις να έχει δύο φορ μέσα στην περιοχή.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: