Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Έβριζε μάνες, οικογένειες και την ΑΕΚ ο Καστίγιο!

Τη συμπεριφορά του Νέρι Καστίγιο κατήγγειλαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά τον αγώνα με τον Άρη.
Έβριζε μάνες, οικογένειες και την ΑΕΚ ο Καστίγιο!
Η εικόνα με τον Νέρι Καστίγιο να τρέχει προκλητικά προς το μέρος των παικτών της ΑΕΚ και να τους βρίζει για περισσότερο από μισή ώρα στην επανάληψη, σίγουρα προξένησε πολύ άσχημη εντύπωση σε όσους ήταν χθες βράδυ στο Χαριλάου. Ακόμα και στους ανθρώπους των γηπεδούχων που έβλεπαν ένα πρωτοφανές ξέσπασμα του Μεξικανού απέναντι στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης που είχαν υποδειγματική συμπεριφορά σε τέτοιο δυνατό ματς (τρεις φορές έβγαλαν την μπάλα έξω για fair play παρότι μπορούσαν να βγουν στην αντεπίθεση).
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων του πάγκου της ΑΕΚ, ο Καστίγιο για περισσότερη από μισή ώρα πήγαινε μπροστά στους παίκτες της Ενωσης και έβριζε μάνες, οικογένειες και την ίδια την ΑΕΚ! Ήθελε με ένα τέτοιο τρόπο να φέρει τους παίκτες της ΑΕΚ στα όρια τους για να «κερδίσει» μια ακραία αντίδραση τους και να έχει όφελος μια αποβολή. Όλα αυτά υπό την ανοχή του Κάκου, που γυρνούσε επιδεικτικά την πλάτη κάθε φορά που έβριζε χυδαία ο Καστίγιο. Μάλιστα, ο Κερκυραίος ρέφερι στο διάστημα που ο Καστίγιο έκανε τα… δικά του έδειξε κίτρινη σε Λαγό, Γεωργέα, Δέλλα και Μάκο. Στον παίκτη του Άρη καμία.
Μάλιστα, ο Δέλλας κράτησε πολλές φορές την ψυχραιμία του αφού ο Καστίγιο πήγαινε μπροστά του συνέχεια για κανά δεκάλεπτο και του έβριζε την οικογένεια! Ο «Τράι» δεν αντέδρασε αφού ήξερε τι ήθελε να πετύχει ο αντίπαλος του. Στα 36 του έχει μάθει καλά τι γίνεται στα γήπεδα… Ο Γεωργέας, ο Καφές και ο Μάκος δεν μπορούσαν να τον ανεχτούν. Του ζήτησαν αρχικά να σταματήσει, αλλά εν συνεχεία αντέδρασαν και αυτοί πιο δυναμικά. Ο Κάκος συνέχιζε να σφυρίζει… αδιάφορα, ακόμα και όταν σκόραρε ο Άρης το γκολ και ο Καστίγιο πήγε στον Δέλλα τον έβριζε και μετά πήρε την μπάλα και έκανε χειρονομίες προς τους παίκτες της ΑΕΚ.
Το φινάλε του αγώνα έφερε την πλειοψηφία των παικτών της ΑΕΚ στην φυσούνα. Περίμεναν τον Καστίγιο για να δουν αν θα έλεγε τα ίδια και εκτός αγώνα. Ο παίκτης του Άρη έμεινε με τους συμπαίκτες του στο γήπεδο για να αποθεωθούν από τους φίλους των γηπεδούχων και οι σεκιούριτι του Άρη μέσα στην φυσούνα προσπαθήσουν να απωθήσουν τους παίκτες της ΑΕΚ. Υπήρξε αρκετή ένταση και με τον Κάκο που άκουσε τα εξ’ αμάξης, αλλά ο Μάκος το είχε βάλει… σκοπό να περιμένει τον Καστίγιο.
Τον περίμενε στην φυσούνα μαζί με κάποιους συμπαίκτες του και μόλις μπήκε εκεί, οι σεκιούριτι του Άρη τον φυγάδευσαν στα αποδυτήρια της ομάδας του. .Ο Μάκος εξερράγη και του ζητούσε να πάει μόνος του να πει τα ίδια πάλι στους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά ο Καστίγιο με γοργό βήμα έφυγε προστατευόμενος. Τότε ακούστηκε και η ατάκα από μέλος της αποστολής της ΑΕΚ «Πάντα… κοριτσάκι ήταν».
Κάπου εκεί έληξαν όλα με τον Δέλλα να ζητά από τους συμπαίκτες του να μην ασχολούνται με τον Καστίγιο γιατί αυτός έτσι έκανε και κάνει πάντα τόσα χρόνια στην Ελλάδα και τους ζήτησε να σκεφτούν γιατί δεν κέρδισε η ΑΕΚ πάλι ενώ ήταν (πολύ) καλύτερη από τον αντίπαλο της. Στο τέλος παίκτες του Αρη ζήτησαν συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για την συμπεριφορά του Καστίγιο και παραδέχθηκαν ότι αποτελεί πρόβλημα και για τους ίδιους στα αποδυτήρια…
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: