Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

"Από το καλοκαίρι στην Τσέλι ο Γκουαρντιόλα"!

Αυτή φέρεται να είναι η επιθυμία του Αμπράμοβιτς για την διαδοχή στον προπονητικό θώκο της Τσέλσι, καθώς ο Βίλας Μπόας πλησιάζει όλο και κοντά στην έξοδο. "Παίζει" και του Μπενίτεθ.
"Από το καλοκαίρι στην Τσέλι ο Γκουαρντιόλα"!
Όπως αναφέρει ο Τύπος στην Αγγλία, ο Πορτογάλος τεχνικός των "μπλε" πλησιάζει με …γρήγορα βήματα στην πόρτα της εξόδου και όλα δείχνουν ότι ακόμα και πριν το τέλος της σεζόν θ' αποτελέσει παρελθόν.
Aρχικά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η λύση ακούει στο όνομα του Ράφα Μπενίτεθ. Ο Ισπανός πρώην τεχνικό της Ίντερ δεν έχει ομάδα από το 2010, όταν και αποχώρησε από τους "νερατζούρι" μετά το αποτυχημένο πέρασμα του και φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ρώσο μεγιστάνα και ιδιοκτήτη της ομάδας του βόρειου Λονδίνου.
Ωστόσο εκεί όπου υπάρχει διαφωνία είναι ότι ο Μπενίτεθ επιθυμεί να υπογράψει συμβόλαιο 18 μηνών και ο Αμπράμοβιτς μέχρι το τέλος της σεζόν.
Και εκεί συνεχίζεται ο προγραμματισμός του. Και αυτό γιατί τότε θέλει ν' αναλάβει τα ηνία της Τσέλσι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της Μπαρτσελόνα αναφορικά με την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του!
Αυτή είναι η τρίτη ομάδα που θέλει τον Καταλανό τεχνικό, μιας και αρχικά υπήρξε η πρόταση της Ίντερ και εν συνεχεία προστέθηκε στους υποψήφιους της Αγγλική Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, για την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού και τώρα η Τσέλσι.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: