Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

«Δεν θα σκοτώσω τους παίκτες, ούτε θα πεθάνω κι εγώ»

«Δεν θα σκοτώσω τους παίκτες, ούτε θα πεθάνω κι εγώ»
Απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα και την ήττα από τη Δόξα Δράμας (1-0) ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το τέλος του ματς. Ο τεχνικός της ομάδας, πάντως, επανέλαβε την πίστη του πως ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να σωθεί και τόνισε πως ενώ οι Γιαννιώτες έκαναν πολλές ευκαιρίες, έχασαν ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι δεν πέρασαν το κέντρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Άγγελος Αναστασιάδης:

Για το ματς κόντρα στη Δόξα:

«Έγινε ένα άσχημο παιχνίδι, κυρίως στο α' ημίχρονο, με πάρα πολλά λάθη, κυρίως από την αμυντική μας πλευρά. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο για εύκολο γκολ, χωρίς λόγο. Κάναμε παιδαριώδη λάθη, που τα πληρώσαμε. Κάναμε ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, που όμως μας κέρδισε. Κάθε πόντος που χάνεται σ' αυτό το χρονικό σημείο είναι και μια πληγή. Θα συνεχίσουμε όμως γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πρέπει να κερδίσουμε στο εξ' αναβολής της Τετάρτης για να συνεχίσουμε το δρόμο μας. Μέχρι τέλους θα παίζεται η παραμονή. Θα μας ταλαιπωρήσει η Παναγιά. Με τα προβλήματα που έχει η ομάδα μόνο η Παναγιά θα μας σώσει. Θα σωθούμε όμως, έστω κι αν δεν το πιστεύουν μερικοί. Δεν φταίει η διακοπή, αυτά είναι δικαιολογίες. Αυτή είναι η Δόξα. Ξέρει να αμύνεται καλά, δύσκολα τις κάνεις γκολ, εμείς κάναμε 6 ευκαιρίες και δεν πήραμε πόντο. Θα είναι πιο δύσκολη η αναμέτρηση την Τετάρτη.

Για το πού αποδίδει την ήττα:

«Εγώ φταίω για την ήττα, αναλαμβάνω την ευθύνη για όλα τα προβλήματα. Αν δεν σας καλύπτει, δεν μπορώ να γίνω πιο σαφής. Είμαστε λίγοι στην ομάδα. Όσοι είναι μακριά δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται. Με το ζόρι συμπληρώνουμε 18άδα. Αν δεν θέλει να τα δει κάποιος, λέει που τα είδατε τα προβλήματα. Είμαστε 18 σήμερα, θα μείνουμε 16 την Τετάρτη, γιατί τραυματίστηκε ο Βάντερσον και ο Πατσατζόγλου θα είναι τιμωρημένος. Δεν τα βάζω ως δικαιολογίες ότι είχαμε ελλείψεις. Είναι η πραγματικότητα όμως αυτή. Την ευθύνη τη φέρω εγώ. Δεν ξέρω τι λέτε για τους άλλους, εγώ πάντα τις αναλαμβάνω. Πάντα ο προπονητής μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Δεν περιμένω να μου πείτε αν φταίω. Το ξέρω από μόνος. Δεν υπάρχει δικαιολογία για μένα».

Για το πού πιστεύει πως θα κριθεί η σωτηρία:

«Πιστεύω ότι θα πάει στους 32-33 βαθμούς η σωτηρία. Εμείς με 2 ήττες που κάναμε, άλλαξε αρνητικά το κλίμα στην ομάδα και πάλι. Θα κοιτάξω να διορθώσω ό,τι μπορώ σε αποδυτήρια, από συζήτηση, στον αγωνιστικό χώρο κτλ. Τελείωσε το σημερινό ματς, δεν θα πεθάνω. Αλίμονο αν πετάω στα σύννεφα μετά από νίκες και πεθαίνω μετά από ήττες. Έχουμε ακόμα αρκετά ματς. Μπορούμε να τα κερδίσουμε δεν το ξέρει κανένας».

Για τη συνέχεια:
«Μέχρι να υπάρχει ελπίδα ο Αναστασιάδης θα βρίσκεται στα Γιάννενα, αν δεν υπάρξει ελπίδα θα σηκωθώ και θα φύγω μόνος, δεν θα περιμένω να με διώξουν. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Είμαστε υποχρεωμένοι μέχρι τον τελευταίο φροντιστή να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να σωθούμε. Μόνο η Παναγιά θα μας φωτίσει να μην τρελαθούμε. Αλλιώς θα είμαστε ασανσέρ στην ψυχολογία. Τα παιδιά δουλεύουν, δεν έχω παράπονο. Στοιχίζουν τα λάθη και στοιχίζουν σ' αυτούς. Η Δόξα δεν πέρασε το κέντρο σήμερα, ενώ με τον Ολυμπιακό είχε και 3 ευκαιρίες. Δεν θα σκοτώσω τους παίκτες, ούτε θα πεθάνω κι εγώ. Ένα μήνυμα δίνω ότι μέχρι τέλους θα παλεύουμε, πρώτοι εμείς. Θα πετύχουμε, είναι άδικο για τα παιδιά να μην αντικατοπτρίζεται η προσπάθειά τους στο αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: