Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Μασάδο: «Καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο»

Μασάδο: «Καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο»
Φώτισε… από ικανοποίηση το πρόσωπο του Μανουέλ Μασάδο μετά τη νίκη του Αρη κόντρα στην ΑΕΚ (1-0).

Ο τεχνικός των «κίτρινων» παραδέχθηκε την ανωτερώτητα της Ενωσης στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στάθηκε στη βελτίωση των «κίτρινων» στο δεύτερο μέρος που απέφερε το προβάδισμα και το τρίποντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανουέλ Μασάδο:

«Ήταν ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό στα δύο ημίχρονα, χωρισμένο σε δύο τομείς, έχει μια άσπρη και μια μαύρη πλευρά. Αν κοιτάξω το πρώτο ημίχρονο και εξαιρέσω τα πρώτα 5-10 μετά ήταν το χειρότερο από τότε που είμαι εγώ στον πάγκο της. Η ομάδα σε αυτό το ημίχρονο έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να αποδείξει ότι έχει πολύ καλή ομάδα, έκανε ευκαιρίες, θα μπορούσε να σκοράρει και ευτυχώς δεν εκμεταλλεύτηκε αυτά τα οποία δεν κάναμε στον αγωνιστικό χώρο».

Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε με κάποιες αλλαγές θέσεων την κακή εικόνα που είχαμε στο τέλος του ημιχρόνου. Η ομάδα με τις αλλαγές που έγιναν στο ημίχρονο και σε πρόσωπα και σε σύστημα κατάφερε να αλλάξει και να έχει μια καλύτερη εικόνα. Έδειξε την άσπρη πλευρά, τη πιο φωτεινή αν μπορώ να το πω έτσι, γιατί και τότε κάναμε αρκετά λάθη. Το πρώτο καλό ημίχρονο της ΑΕΚ που δεν της έδωσε γκολ σε συνδυασμό με την ισορροπία που φέραμε στο δεύτερο ημίχρονο, έφερε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Μετατρέψαμε την ευκαιρία σε γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Κατά βάση είχαμε τους ίδιους παίκτες από την ομάδα που έχει φέρει τα θετικά αποτελέσματα. Απλά ο Νέτο γύρισε πιο πίσω, σε μια θέση που την ξέρει. Η κόπωση του Φατί από το παιχνίδι μεσοβδόμαδα, όπως και ο Γιαννιώτας με την Ελπίδων, ο Ακόστα προερχόταν από έναν τραυματισμό. Αν πρέπει να τοποθετηθούν 3-4 διαφορετικοί παίκτες, μπορούν να φέρουν μια μικρή... επανάσταση στο σύστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: