Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

"Αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα με ένα φάουλ στο κέντρο;"

Ο Ατρόμητος δίνει συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει από χθες με τον Πανιώνιο με ειρωνική ανακοίνωση.
"Αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα με ένα φάουλ στο κέντρο;"
Αναλυτικά:
"Κατανοούμε το βαρύ φορτίο που έχει αναλάβει η διοίκηση του Πανιωνίου για να εξυγιάνει οικονομικά την ομάδα και συγχρόνως να πετύχει τους αγωνιστικούς στόχους που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πιστεύουμε όμως ότι η ανακοίνωσή της περί αλλοίωση του αποτελέσματος στον μεταξύ μας χθεσινό αγώνα μόνο υπερβολική μπορεί να χαρακτηριστεί.
Βλέποντας πολύ προσεχτικά το video του αγώνα ψάξαμε να βρούμε για κάποιο γκολ που ακυρώθηκε, για κάποιο πέναλτι που δεν δόθηκε, για κάποιο οφ-σάιντ που υποδείχθηκε κι ενώ ο παίκτης ήταν σε προφανή θέση για γκολ, για να διαπιστώσουμε αν πράγματι έγινε αλλοίωση του αποτελέσματος και δεν είδαμε τίποτα απ’ όλα αυτά.
Προφανώς επειδή αναφέρονται σε μια ακίνδυνη φάση στο χώρο του κέντρου, για ένα φάουλ που εμείς θεωρούμε ότι θα ήταν πολύ αυστηρή απόφαση άμα δινόταν κίτρινη κάρτα, κι εστιάζουν σε αυτήν την ανακοίνωσή τους, τότε η έννοια «αλλοίωση αποτελέσματος» πρέπει κυριολεκτικά να έχει …παραποιηθεί.
Επίσης, σεβόμαστε και γνωρίζουμε την ιστορία του Πανιωνίου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά αυτό δεν νομιμοποιεί μια μικρή μερίδα φιλάθλων οι οποίοι με την συμπεριφορά τους προσβάλουν το παρελθόν της ομάδας τους και δυστυχώς οι περισσότεροι εξ’ αυτών κάθονται στην κερκίδα των επισήμων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: