Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Παρελθόν ο Βίλας Μπόας!!

Παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι αποτελεί ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, με την ομάδα του Λονδίνου να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο τεχνικό, το μεσημέρι της Κυριακής.
Παρελθόν ο Βίλας Μπόας!
Ο Βίλας – Μπόας μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής μετά την απογοητευτική εμφάνιση και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα της Τσέλσι, ισχυριζόταν ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς συνεχίζει να στηρίζει το έργο του, όμως οι εξελίξεις απέδειξαν κάτι εντελώς διαφορετικό!

Με την πίεση να αυξάνεται συνεχώς, τον Ρώσο μεγιστάνα να εμφανίζεται με εξαντλημένη υπομονή και τον τελευταίο καιρό να πραγματοποιεί προειδοποιητικές επισκέψεις στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, ο Βίλας – Μπόας γνώριζε ότι το κλίμα δύσκολα θα αντιστρεφόταν.

Η ήττα (1-0) από τη Γουέστ Μπρομ με την οποία «έσπασε» μια ιδιαίτερη παράδοση που ήθελε τους «μπλε» να παίρνουν τη νίκη και στα 15 τελευταία μεταξύ τους ματς, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι! Το μεσημέρι της Κυριακής, το διαζύγιο των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε με τους ανθρώπους της Τσέλσι να αντιλαμβάνονται πλέον ότι η επιστροφή της ομάδας στο σωστό δρόμο, χρειάζεται ριζικές αλλαγές και αυτές ξεκίνησαν από τον πάγκο!

Αντικαταστάτης του Πορτογάλου στην τεχνική ηγεσία τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

«Ο σύλλογος ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με τον Αντρέ Βίλας – Μπόας! Η διοίκηση θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή για το έργο του στην ομάδα και εκφράζουμε τη λύπη μας για το γεγονός πως η συνεργασία ολοκληρώθηκε πολύ σύντομα. Τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας ήταν κάκιστα και δεν υπήρχε πραγματικά κανένα σημάδι βελτίωσης.

Διεκδικούμε ακόμη την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Κύπελλο Αγγλίας αλλά και μια θέση στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ. Θέλουμε να παραμείνουμε μέσα σε αυτούς τους στόχους. Όλα αυτά μας οδήγησαν στη λήψη απόφασης για αλλαγή. Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Τσέλσι.
Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: