Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Απ' το καλό, στο καλύτερο!!

Απ' το καλό, στο καλύτερο
Ο ίδιος παίκτης που στο ξεκίνημα της σεζόν κινούταν μεταξύ πάγκου κι εξέδρας, πλέον (έπειτα κι από την πρόσληψη του Μασάδο) αποτελεί ένα από τα σημαντικά γρανάζια του Αρη.

Ο λόγος για τον Νόε Ακόστα, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας κι εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν θα ανταμειφθεί με ένα νέο συμβόλαιο.

Ο Ισπανός ήρθε το φθινόπωρο (μαζί με Ούμπιντες, Σανκαρέ και Γιακούποβιτς από τον Ολυμπιακό Βόλου) κι αθόρυβα εξελίχθηκε σε έναν από τους πρωταγωνιστές στην βαθμολογική αντεπίθεση των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ιθύνοντες του συλλόγου που περιμένουν να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον ξένο επενδυτικό όμιλο για να είναι σε θέση να καλέσουν τον ίδιο και τον εκπρόσωπό του σε συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του με βελτιωμένους όρους (τώρα αμείβεται με 75.000 ευρώ).

Ασφαλώς προτεραιότητα αποτελεί η διευθέτηση των οφειλών που υπάρχουν προς τους παίκτες (και όχι μόνο). Ωστόσο πρόθεσή τους είναι η επιβράβευση των προσπαθειών του 28χρονου χαφ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: