Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Η «μπαγκέτα» ψάχνει …μαέστρο!!

Η «μπαγκέτα» ψάχνει …μαέστρο
«Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς». Πολ Σκόουλς και Λούκα Μόντριτς θα τεθούν αντιμέτωποι την Κυριακή, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να έχει στο μπλοκάκι του το όνομα του Κροάτη μέσου για την αντικατάσταση του …γερόλυκου Άγγλου και το england365.gr αναλύει τα στατιστικά των δύο παικτών.
Το «φάντασμα» του Πολ Σκόουλς συνέχισε να πλανάται πάνω από το προπονητικό κέντρο του Κάρινγκτον και στις κερκίδες του  «Ολντ Τράφορντ» τα σχόλια για την μη αντικατάστασή του έδιναν και έπαιρναν.
Και μπορεί ο Άγγλος άσος να επέστρεψε στην ενεργό δράση –από την οποία είχε αποσυρθεί το καλοκαίρι- αλλά η ανάγκη για την προσθήκη ενός μέσου με δημιουργικές ικανότητες στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ παραμένει επιτακτική.
Και κάπου εδώ έρχεται να εμπλακεί το όνομα του Λούκα Μόντριτς.
Μπορεί η Τσέλσι να «φλερτάρει» μαζί του εδώ και ένα χρόνο, μπορεί ο ίδιος να έφτασε στο σημείο να ζητήσει μεταγραφή από την Τότεναμ για να φορέσει τα μπλε, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν πάντα στη γωνία για να τον δελεάσουν. Είναι ο ιδανικότερος για να κρατήσει την …μπαγκέτα και να «διευθύνει» τους παίκτες της Γιουνάιτεντ;


Σκόουλς
Μόντριτς
Πάσες (ευστοχία) στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου
74 %
83 %
Ολοκληρωμένες πάσες
90 %
88 %
Ολοκληρωμένες σέντρες
0 %
33 %
Ευστοχία στα σουτ
75 %
81 %
Μετατροπή σουτ σε γκολ
50 %
9 %
Ολοκληρωμένες ντρίπλες
100 %
62 %
Κερδισμένα τάκλιν
82 %
69 %
* Τα παραπάνω στατιστικά αφορούν, μόνο στα 6 παιχνίδια, στα οποία έχει αγωνιστεί ο Πολ Σκόουλς, από τον Ιανουάριο και την επιστροφή του και μετά, την ώρα που ο Κροάτης άσος μετρά 24 συμμετοχές φέτος, στην Πρέμιερ.
Ο ίδιος ο Σκόουλς δεν έχει αποφασίσει εάν θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι. Το σκέφτεται και όλα θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις που θα έχει με τον προπονητή του. Εξάλλου, ο Φέργκιουσον ήταν αυτός που τον έπεισε να ξαναφορέσει τα παπούτσια με τις τάπες. Ο Τομ Κλέβερλι άρχισε δυναμικά τη σεζόν. Καθιερώθηκε σε ενδεκάδα και εθνική Αγγλίας, αλλά οι τραυματισμοί του τον έκαναν να χάσει –ουσιαστικά- όλη τη σεζόν. Το ίδιο και ο Άντερσον, ο οποίος έχει ήδη περάσει μερικά χρόνια στο σύλλογο. Ο Σκωτσέζος πρέπει να αποφασίσει εάν θα στηριχθεί στην …πεπατημένη, με τον Σκόουλς να μαθαίνει τα μυστικά στον Κλέβερλι, με τον Μάικλ Κάρικ να παραμένει πάντα στα υπόψη για να μαζεύει το κέντρο, στον ανασταλτικό κυρίως τομέα. 
Το περασμένο καλοκαίρι, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Το φετινό μεταγραφικό σίριαλ, ενδέχεται, να έχει άλλο πρωταγωνιστή.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: