Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ρωσικό πάρτι!!

Ρωσικό πάρτι!
Με… ολίγη από Αμερική! Ο Πάβελ Πογκρέμπνιακ έγινε ήδη σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Φούλαμ! Στο τρίτο του παιχνίδι με τη νέα του ομάδα, ο Ρώσος επιθετικός πέτυχε χατ – τρικ και με τη βοήθεια του Κλιντ Ντέμπσεϊ που σκόραρε δις, οι «cottagers» διέλυσαν τη Γουλβς με σκορ 5-0!

Ο σύλλογος του Λονδίνου άφησε τους «λύκους» να… ακροβατούν μεταξύ σωτηρίας και υποβιβασμού, αφού στην ισοβαθμία με τη Μπλάκμπερν, η ομάδα του Κόνορ είναι αυτή που μένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη!

Εύστοχος σε ποσοστό 100% ο Πάβελ Πογκρέμπνιακ που έχει σκοράρει στα 5 σουτ στην εστία, στη μέχρι στιγμής καριέρα του στη Φούλαμ!

Α’ ημίχρονο:

One man show! Ο Πάβελ Πογκρέμπνιακ βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη θητεία του στη Φούλαμ από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια με τη φανέλα της λονδρέζικης ομάδας! Οι «cottagers» δεν ήταν τόσο καλοί… οικοδεσπότες για τη Γουλβς, η οποία έχασε ουσιαστικά το ματς από το πρώτο μέρος και δεν αποκλείεται ο Τέρι Κόνορ να σκεφτόταν ήδη τα επόμενα κρίσιμα ματς την ώρα που εξελισσόταν η αναμέτρηση στο «Craven Cottage»! Ο Πογκρέμπνιακ άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό με κεφαλιά, ενώ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και αυτά της ομάδας του στο 43’ με δυνατό σουτ στη γωνία!

Β’ ημίχρονο:

Όσο κι αν οι συμπαίκτες του Πογκρέμπνιακ προσπάθησαν με καλή πρόθεση να του κλέψουν τη δόξα και να πάρουν κι εκείνοι λίγοι λάμψη και λίγες γραμμές στον Τύπο, δεν τα κατάφεραν! Με τη Γουλβς σχεδόν… διαλυμένη, η Φούλαμ έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και ο Ντέμπσεϊ στο 55’ σκόραρε εύκολα για το 3-0 και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Λονδρέζων… ζήλεψε ακόμη περισσότερο. Μπροστά στο φάσμα της επίτευξης του χατ – τρικ, δεν άφησε το σενάριο να παραμείνει σε θεωρητικό επίπεδο και στο 60ο λεπτό το κατάφερε, δίνοντας στη Φούλαμ προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων! Ντεμπούτο είκοσι λεπτών και για τον Μαμαντού Ντιαρά που αποκτήθηκε από τη Φούλαμ την εβδομάδα που προηγήθηκε του παιχνιδιού. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ντέμπσεϊ στο 82’!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φούλαμ: Σβάρτσερ, Γ.Α. Ρίισε, Χάνγκελαντ, Σεντέρος, Χιούς, Μέρφι (69’ Ντιαρά), Νταφ (80' Ντέιβις), Ντέμπσεϊ, Πογκρέμπνιακ (85' Φρέι), Τζόνσον, Ντεμπελέ

Γουλβς: Χένεσι, Στίρμαν, Γουόρντ, Μπέρα, Ζουμπάρ, Φόλεϊ (84' Χαντ), Κάιτλι (61’ Φλέτσερ), Χένρι (19’ Μιλίχιας), Τζάρβις, Ο’Χάρα, Ντόιλ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Σάββατο 3/2

Λίβερπουλ – Άρσεναλ 1-2
(23’ αυτ. Κοσιελνί – 31’, 90’ + 2΄Φαν Πέρσι)

Μπλάκμπερν – Άστον Βίλα 1-1
(85’ Νταν – 24’ Ενζόγκμπια)

Μάντσεστερ Σίτι – Μπόλτον 2-0
(23’ αυτ. Στέινσον, 69’ Μπαλοτέλι)

ΚΠΡ – Έβερτον 1-1
(36’ Ζαμόρα – 31’ Ντρέντε)

Στόουκ – Νόριτς 1-0
(72’ Εθέρινγκτον)

Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι 1-0
(82’ ΜακΌλεϊ)

Γουίγκαν – Σουόνσι 0-2
(45’ + 2’, 54’ Σίγκουρντσον, 61’ κοκ. Ντάιερ)

Κυριακή 4/2

Νιούκαστλ – Σάντερλαντ 1-1
(90’ + 1’ Αμεόμπι – 24’ πεν. Μπέντνερ, 58’ κοκ. Σεσενιό)

Φούλαμ – Γουλβς 5-0
(36’, 44’, 61’ Πογκρέμπνιακ, 56’, 83’ Ντέμπσεϊ)

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:10)

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: