Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Τιμωρήθηκε από την απίστευτη αστοχία της!!

Ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει ότι η ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες κάποια στιγμή θα δεχθεί γκολ, λειτούργησε χθες στο "Κλ. Βικελίδης". Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.
Τιμωρήθηκε από την απίστευτη αστοχία της
Από το καλύτερο φετινό της α' ημίχρονο η ΑΕΚ δεν πήρε τίποτε και η... τιμωρία της ήρθε φυσιολογικά, αφού στο β' μέρος εμφανίστηκε στο γήπεδο ο Αρης που δεν υπήρχε στα πρώτα 45' και με μία φάση για γκολ πήρε τη νίκη.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει ότι η ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες κάποια στιγμή θα δεχθεί γκολ, λειτούργησε χαρακτηριστικά χθες στο «Κλ. Βικελίδης». Η ΑΕΚ έκανε ένα εντυπωσιακό πρώτο 45λεπτο. Με συνεχές πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, εξασφάλισε κατοχή της μπάλας και με εξαιρετική ανάπτυξη δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, τρεις από τις οποίες είναι από εκείνες που δεν χάνονται.
Τις σπατάλησαν όμως ο Λεονάρντο, ο Λυμπερόπουλος και ο Σιαλμάς και άφησαν τον Αρη στο παιχνίδι, ενώ θα μπορούσαν να είχαν εξασφαλίσει τη νίκη για την ΑΕΚ. Στο β' μέρος ο Μασάδο με τον Ακόστα και τον Φατί αντί των Καπετάνου και Παπαζαχαρία συμμάζεψε τη μεσαία γραμμή, στην οποία στο πρώτο μέρος αλώνιζαν ο Βάργκας, ο Καφές και ο Μάκος.
Το παιχνίδι ισορρόπησε λόγω και της φυσιολογικής κόπωσης του Καφέ και του Βάργκας, που ήταν αδύνατο να συνεχίσουν στον τρελό ρυθμό του α' ημιχρόνου, και προοδευτικά ο Αρης άρχισε να παίρνει το πάνω χέρι, χωρίς πάντως να δημιουργεί φάσεις για γκολ. Αξιοποίησε, όμως, τη μοναδική που του παρουσιάστηκε όταν ο Μπέλεκ έχασε τον Λαζαρίδη σε φάουλ του Ούμπιντες, αφού και ο Αραμπατζής έκανε άστοχη έξοδο.
Η εξαιρετική εμφάνιση της ΑΕΚ για 45' σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί «παρηγοριά» για τους Ενωσίτες που έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι. Αν δεν τους πάρει από κάτω η νέα αυτή αποτυχία, ίσως μπορέσουν να κοντράρουν τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή, αφού έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: