Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ζόρικος ο ανεβασμένος Άρης στο Καραϊσκάκη!!

Έχετε πάρει χαμπάρι κάτι; Ο Άρης είναι αήττητος οκτώ αγωνιστικές. Η τελευταία φορά που έχασε ήταν από την Κέρκυρα εκτός έδρας στις 4 Ιανουαρίου. Από τότε μετράει μόνο νίκες και ισοπαλίες. Έχει ανέβει η ομάδα, δηλαδή.
Ζόρικος ο ανεβασμένος Άρης στο Καραϊσκάκη!
Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή την επόμενη αγωνιστική ο Άρης πάει στο Καραϊσκάκη για το ματς με τον Ολυμπιακό, ο οποίος καίγεται για το τρίποντο. Και θυμόμαστε ότι στο παιχνίδι του α’ γύρου παραλίγο να γίνει μια μεγάλη ανατροπή.
Εκείνη την εποχή ο Άρης δεν ήταν σε καθόλου υποφερτή κατάσταση, αφού όλοι ξέρουμε ότι δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι, λοιπόν, που έγινε στις 5 Νοεμβρίου στο Βικελίδης, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τούρμπο και προηγήθηκε με 2-0 πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα. Περίπατος, δηλαδή. Ή μάλλον έτσι φαινόταν.
Στο β’ μέρος ο Άρης ανέβηκε κι έπαιξε πολύ παθιασμένα. Μείωσε σε 2-1, ο Ολυμπιακός έβαλε κι άλλο γκολ, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-2 στο 85’ και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν όλο αγωνία. Παραλίγο, δηλαδή, να γυρίσει τούμπα ο αγώνας, έστω κι αν οι γηπεδούχοι δεν ήταν στα ντουζένια τους αγωνιστικά.
Από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και ο Άρης έχει ανεβάσει στροφές. Δείχνει να πατάει στα πόδια του καλύτερα, ενώ έχει κι αυξημένα κίνητρα, αφού θέλει πλέον να πλασαριστεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Έχει μειώσει πια την απόσταση, μετά τα τελευταία επιτυχημένα αποτέλεσμα.
Κόντρα στην Ένωση ο Άρης δεν απέδωσε καλά, όμως εν τέλει κέρδισε. Ενώ ούτε από τον ΠΑΟΚ έχασε μέσα στην Τούμπα, την προηγούμενη αγωνιστική. Και θα πάει με ανεβασμένο ηθικό και για να τριτώσει το καλό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος τόσο πριν τον αγώνα με τον Άρη, αλλά και μετά έχει ευρωπαϊκά ματς. Είναι σημαντικό κι αυτό. Ότι, δηλαδή, ο Ολυμπιακός έχει δυο αγώνες – φωτιά για το europa.
Τι θέλουμε να πούμε; Ότι το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό μπορεί να εξελιχθεί σε ζόρικο, έτσι σκληρό καρύδι όπως δείχνει τον τελευταίο καιρό ο Άρης!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: