Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

“Στην Ελλάδα δικάζουν οι ΓΓΑ και οι δημοσιογράφοι”

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, μίλησε για τις ενέργειες ώστε να πάει σε 3ο βαθμό η υπόθεση, προαναγγέλοντας προσφυγή στο CAS...
“Στην Ελλάδα δικάζουν οι ΓΓΑ και οι δημοσιογράφοι”
Αναλυτικά πως σχολίασε την απόφαση:
“Και πάλι καλά που δε μας πήγαν για εκτεταμένα. Το θέμα είναι ότι οι ίδιοι δικηγόροι του Αστέρα Τρίπολης είπαν ότι τελικά δεν υπήρξε έμμεσα ή άμεσα τραυματισμός, κάτι που είχε μπει ως πρώτος λόγος. Είπανε βέβαια ότι αν πέσει ένα γιαούρτι δε πρέπει να διακοπεί ο αγώνας;
Σηκώνω τα χέρια ψηλά όλοι τα σηκώνουν. Στην Ελλάδα δικάζουν οι ΓΓΑ και οι δημοσιογράφοι. Να καταλάβει ο κόσμος που κινείται και τι γίνεται. Δεν κρίνω αποφάσεις παρόλο που αυτή η απόφαση είναι 100% έξω από το γράμμα του κανονισμού”.
Αναφέροντας ένα περιστατικό που έγινε στην αίθουσα ώστε να περιγράψει με γλαφυρό τρόπο τις προθέσεις της επιτροπής: “Όταν τους είπα ότι προσπάθησε να τους επηρεάσει ο κ. Μπιτσαξής μου είπαν ότι δεν ξέρουν τον κ. Μπιτσαξή.
Αυτό που θέλω να ξέρω είναι πως βγήκε σε μισή ώρα η απόφαση. Μας ρώτησαν να βγει την Δευτέρα βάσει υπομνημάτων και συμφώνησα”.
Για την επόμενη μέρα και το πως θα κινηθεί η ΠΑΕ: “Αυτό που θέλω να δούμε είναι την προσφυγή σε τρίτο βαθμό. Ο τρίτος βαθμός είναι το CAS. Από τις 13 Ιουλίου δεν μπορείς να προσφύγεις στο CAS να προσφύγουμε στο διαιτητικό και θα εξαντλήσουμε τα ένδικα μέσα.Και οι κρίνοντες κρίνουν”.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: