Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Καμπάνια''ς'' για τη ζωή! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Μαθήματα ζωής παρέδωσε ο Σαλβαδόρ Καμπάνιας, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 27 μήνες όταν και είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι και έδωσε μάχη με τον θάνατο!
Καμπάνια''ς'' για τη ζωή! (ΒΙΝΤΕΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
Στις 25/1/2010 σε ένα μπαρ στο Μεξικό ο Καμπάνιας είδε τον Χάρο κατάματα. Ενεπλάκη σε καυγά και δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι του. Ύστερα από 7ωρη επέμβαση στο χειρουργείο ο Παραγουανός νίκησε το θάνατο!
Τα μαθήματα ζωής του Καμπάνιας ήρθαν 27 μήνες αργότερα! Και αυτό γιατί το Μεγάλο Σάββατο (14/4) φόρεσε ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για λογαριασμό της 12 de Octubre παρά το γεγονός ότι η σφαίρα βρίσκεται ακόμα μέσα στο κεφάλι του.
Ο 31χρονος επιθετικός πήρε το "ΟΚ" των γιατρών και αγωνίστηκε βασικός για 40 λεπτά στην αναμέτρηση απέναντι στην Martin Ledesma στην πρεμιέρα της Primera B, τρίτης κατηγορίας στο ποδόσφαιρο της χώρας του.


Το ντεμπούτου του Καμπάνιας με τη σφαίρα στο... από sxplVII


"Κανείς δεν επιβιώνει από αυτό που μου συνέβη γι' αυτό και πάντα θα εκτιμώ όσους προσευχήθηκαν για μένα ", δήλωσε συγκινημένος μετά το παιχνίδι. "Ποτέ δεν σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που γύρισα στην ομάδα στην οποία ξεκίνησα την μπάλα. Το να μην χάσω την πίστη μου ήταν το πιο σημαντικό και γι' αυτό είμαι εδώ τώρα", συμπλήρωσε ο Καμπάνιας. Παράλληλα είχε και ένα μήνυμα για τον Φαμπρίς Μουαμπά και την περιπέτεια που περνάει με την υγεία του: "Πείτε του να είναι δυνατός. Μπορεί να το ξεπεράσει. Εξαρτάται από αυτόν. Στέλνω τις καλύτερές μου ευχές σε αυτόν και την οικογένειά του".
Ο Καμπάνιας μετά τον πυροβολισμό του στις 25/1/2010...

πηγή: sportdog.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: