Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Κατσαβάκης: «Κάποιοι παίκτες έπαιξαν για τον εαυτό τους»

Κατσαβάκης: «Κάποιοι παίκτες έπαιξαν για τον εαυτό τους»
Παράπονα από κάποιους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν για τον εαυτό τους, είχε ο Μάκης Κατσαβάκης μετά την ήττα της Δόξας από τον ΠΑΟΚ (2-0).

Μάλιστα, ο Έλληνας προπονητής δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των Σταφυλίδη και Παναγιωτούδη, ενώ πιστεύει πως εάν τα φετινά εντός έδρας ματς γίνονταν στη Δράμα, τότε η ομάδα του θα είχε παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

«Οι διακοπές θέλαμε να μας φρεσκάρουν αλλά τελικά έγινε το αντίθετο και απέναντι στον ΠΑΟΚ πρέπει να αντιπαραθέσεις κάτι καλό, όπως το καθαρό μυαλό, το οποίο δεν είχαμε καθόλου. Κάποιοι παίκτες έπαιξαν για τον εαυτό τους. Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Είπαμε ότι όσα παιχνίδια απομένουν να μην σταματήσουμε να δίνουμε το παρών σαν ομάδα. Δυστυχώς σήμερα δεν το κάναμε. Πιστεύω την Κυριακή να είμαστε καλύτερα», είπε αρχικά ο Μάκης Κατσαβάκης.

Για τους Σταφυλίδη και Παναγιωτούδη: «Ο Σταφυλίδης ωριμάζει καταπληκτικά, όσον αφορά τον Παναγιωτούδη ακούω πολλά θετικά σχόλια. Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι είναι ταλέντο με ισχυρή αυτοπεποίθηση. Θα καρπωθεί από αυτή την προσπάθεια ο ΠΑΟΚ, αυτή η δουλειά θα φανεί και όπως πάει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα χρειαστούν όλες οι ομάδες τα φυτώριά τους».

Για τα play offs της Σούπερ Λίγκας: «Στα play offs πιστεύω θα έχει πλεονέκτημα όποια ομάδα έχει ξεκούραστο και μεγάλο ρόστερ σε συνδυασμό με την προετοιμασία που έγινε το καλοκαίρι. Όλα αυτά θα παίξουν ρόλο, τώρα θα φανούν».

Για τις φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις της Δόξας που γίνονταν εκτός Δράμας: «Ενδεχομένως τώρα να πανηγυρίζαμε την σωτηρία μας. Δεν είχαμε βάθος στο ρόστερ και στην ποιότητα ήμασταν πίσω, κάτι που προσπαθήσαμε να καλύψουμε με τρεξίματα, αλλά αν ήμασταν στην βάση μας θα παλεύαμε περισσότερο, η έδρα μας, μας έλειψε πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: