Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Παράσχος: «Κανένας δεν πίστευε πως θα αντέχαμε»

Παράσχος: «Κανένας δεν πίστευε πως θα αντέχαμε»
Περήφανος για την ομάδα του δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος, μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη που εξασφάλισε και την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία για την ομάδα του.

«Τα παιδιά μπόρεσαν και άντεξαν σε αυτόν τον μεγάλο Γολγοθά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατακτώντας ένα πολύ μεγάλο έπαθλο. Κανένας δεν πίστευε ότι θα αντέχαμε. Όχι όμως μόνο αντέξαμε αλλά και σήμερα κόντρα στον Εργοτέλη κερδίσαμε δίκαια. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και την διοίκηση που μας συμπαραστάθηκε από την πρώτη μέρα», τόνισε. «Η παραμονή οφείλεται στον προγραμματισμό που κάναμε από την αρχή όμως και οι μεταγραφές που έγιναν τον Δεκέμβριο με τον Σουμπίνιο και τον Μεντί που μας βοήθησαν αρκετά».

«Εύχομαι στον Εργοτέλη να πάρει τους απαιτούμενους βαθμούς και να σωθεί. Πιστεύω ότι όπως και ο Εργοτέλης έτσι και η Ξάνθη δεν άξιζαν να βρίσκονται εκεί. Όταν δεν έρθει ένα γρήγορο γκολ, τότε παγώνουν τα πόδια σου. Εγώ δικαιολογώ απόλυτα το άγχος που είχαν τα παιδιά του Εργοτέλη και για αυτόν τον λόγο δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Τώρα δεν ξέρω τι συνέβη», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: