Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Απόψε δε θα έχει σπρώξιμο…

Νομίζω ότι απόψε η Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι της με την Τσέλσι στο Λονδίνο δε θα έχει σπρώξιμο από τη διαιτησία -όπως έχει, γενικά, σε άλλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.
Απόψε δε θα έχει σπρώξιμο…
Και δε θα έχει και γιατί έχει προηγηθεί η πολύ πρόσφατη σφαγή της Μίλαν στη Βαρκελώνη και γιατί σήμερα σφυρίζει ένας διαιτητής που δεν την έχει ξαναπαίξει την Μπάρτσα και γιατί ο συγκεκριμένος ρέφερι, ο Μπριχ, θα δει με καλό μάτι την Τσέλσι.
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα παίξει λίγο Τσέλσι ο Μπριχ, αλλά πιστεύω πως αν μη τι άλλο δε θα την αδικήσει. Μου κάνει εντύπωση πως τον έβαλε η ΟΥΕΦΑ, ενώ τον είχε ορίσει πριν ένα μήνα και στο Τσέλσι-Νάπολι 4-1. Μάλιστα τότε είχε σφυρίξει πέναλτι, με το οποίο η Τσέλσι έκανε το 3-1 και πήγε το ματς στην παράταση, αφού 3-1 είχε χάσει κι αυτή μέσα στη Νάπολι.
Περισσότερο βλέπω ισοπαλία, για να είμαι ειλικρινής. Πάντα διαιτητικά μιλάω. Διότι και η Τσέλσι και η Μπάρτσα έχουν καλές άκρες με Γερμανούς διαιτητές, βάσει τουλάχιστον των αποτελεσμάτων τους.
Τι πιο χαρακτηριστικό από το ότι εδώ και έξι εφτά χρόνια, η Μπάρτσα με Γερμανό διαιτητή έχασε μία φορά σε 13 παιχνίδια και η Τσέλσι επίσης με Γερμανό διαιτητή έχασε μία φορά σε 11 παιχνίδια! Όμως, προσέξτε, γιατί δεν συστήνω ανεπιφύλαχτα το Χ. Η ήττα της Μπάρτσα ήταν από αγγλική ομάδα στην Αγγλία, από τη Γιουνάϊτεντ. Η δε ήττα της Τσέλσι ήταν εντός έδρας…
Αν ήταν κάποιος άλλος Γερμανός ρέφερι, θα απέκλεια παντελώς νίκη της Τσέλσι! Τώρα, δεν μπορώ να το κάνω. Και διότι χθες με Άγγλο διαιτητή, τον Γουέμπ, μία γερμανική ομάδα, η Μπάγερν, κέρδισε μία ισπανική, τη Ρεάλ. Τώρα παίζουν μία αγγλική και μία ισπανική ομάδα, με Γερμανό διαιτητή…
Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: