Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Το πλεονέκτημα του Βαλβέρδε για τη Βαλένθια!!

Το πλεονέκτημα του Βαλβέρδε για τη Βαλένθια!
Η ονοματολογία συνεχίζεται για τον πάγκο της Βαλένθια στον ισπανικό Τύπο με τα δημοσιεύματα συνεχώς να κάνουν αναφορά στον Ολυμπιακό και στις πληροφορίες ότι έχει θέσει ως στόχο να συμφωνήσει με τον Ουνάι Έμερι για να καλύψει το κενό του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τι συμβαίνει όμως με τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού; Σημερινό δημοσίευμα κάνει λόγο για προσπάθεια προσέγγισης του Μανουέλ Γιορέντε, του προέδρου της Βαλένθια, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ως μια ακόμη λύση για τον πάγκο της Βαλένθια.

Το αφεντικό των «νυχτερίδων» θέλει να δει στον πάγκο της ομάδας του τον Ποτσετίνο αλλά κάτι τέτοιο είναι δύσκολο.

Ο Ποτσετίνο έχει συμβόλαιο με την Εσπανιόλ για άλλον έναν χρόνο. Ξεκάθαρη θέση του Γιορέντε είναι ότι δεν σκοπεύει να δώσει λεφτά για να σπάσει συμβόλαιο προπονητή για να τον μεταφέρει στη Λεβάντε. Επίσης, άλλο αρνητικό στοιχείο είναι οι απολαβές του Ποτσετίνο, που αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Εδώ έρχεται ο Βαλβέρδε. Ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού, δεν θα δεσμεύεται με συμβόλαιο και εάν αποφασίσει ο Γιορέντε να τον προσεγγίσει και επίσημα αυτό θα γίνει δίνοντάς του μόνο τα χρήματα του συμβολαίου του. Αυτό, υποστηρίζουν οι Ισπανοί αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο στην τελική απόφαση για την θέση του προπονητή της Βαλένθια.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: