Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Μαρκόπουλος: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος με αφορμή τον αυριανό (19/4 19:00) αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενώ όσον αφορά την ομάδα του τόνισε ότι προσπάθησε να καταπολεμήσει την απουσία από τις επίσημες αγωνισιτκές υποχρεώσεις.


«Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη βελτίωση στη διάρκεια της σεζόν, έφτασε ως το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, έχει καλό ρυθμό γιατί είχε συνέχεια αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ εμείς απεναντίας έχουμε πολύ καιρό να παίξουμε», υπογράμμισε για τον αυριανό αντίπαλο του ΠΑΟΚ και συνέχισε αναφερόμενος στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του:

«Σχεδόν ένας μήνας πέρασε από το τελευταίο μας παιχνίδι και η αγωνιστική απραξία είναι ένα πρόβλημα και μάλιστα σημαντικό, στην προσπάθειά μας να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Προσπαθήσαμε με τις προπονήσεις να μείνουμε σε καλή κατάσταση κι αυτό που θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, είναι να έχουμε έναν καλό ρυθμό, να αποφύγουμε τα λάθη και να μείνουμε όσο περισσότερο μπορούμε μέσα στο παιχνίδι. Η αποστολή μας θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά θέλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Όπως ο Μαρκόπουλος έτσι και ο Μιχάλης Γιαννακλιδης στάθηκε στην αγωνιστική απραξία της ομάδας του, αλλά και στην συγκέντρωση που απαιτείται σε ένα ματς όπως αυτό με τον Ολυμπιακό

«Μείναμε πολύ καιρό χωρίς αγώνες κι αυτό είναι ένα πρόβλημα για μας και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός, γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα και να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά παρόλα αυτά, θέλουμε και στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο στο γήπεδό μας, να παίξουμε σε μία όμορφη ατμόσφαιρα με τον κόσμο μας. Τους περιμένουμε, γιατί και σε αυτούς, αλλά και στον εαυτό μας χρωστάμε μία καλή εμφάνιση» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: