Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Νίκη (και) για τον Στέφανο...

Ο Στέφανος Γιώρης θα δει σήμερα τον Άρη από τη ...γειτονιά των αγγέλων και περιμένει το "διπλό" στο Αγρίνιο
Νίκη (και) για τον Στέφανο...
Ανεξάρτητα με την τύχη που θα έχει το διακοπέν παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (κρίνεται το μεσημέρι στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ), ο Άρης είναι υποχρεωμένος να πάρει σήμερα το «διπλό» στο Αγρίνιο γιατί η… ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Από τη στιγμή που προλαβαίνει, υπό προϋποθέσεις, να σώσει την παρτίδα, οφείλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές του για την Ευρώπη και σε καμία περίπτωση να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια. Η νίκη επί του Παναιτωλικού είναι μονόδρομος. Τελεία και παύλα.
Πέραν τούτου, οι «κίτρινοι» έχουν σήμερα έναν επιπλέον λόγο για να κερδίσουν. Αν θέλετε, έχουν υποχρέωση να κερδίσουν: Για τον Στέφανο Γιώρη. Ο Στέφανος θα δει την Αρειανάρα του από ‘κει ψηλά για πρώτη φορά, από την γειτονιά των αγγέλων. Και περιμένει το «διπλό». Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν οι «κίτρινοι», να κερδίσουν και να του αφιερώσουν τη νίκη. Για τον Στέφανο…
Η αποστολή βρίσκεται από χθες στο Αγρίνιο με προβλήματα. Ο Μασάδο δεν υπολογίζει στους τραυματίες Καστίγιο, Ντίκο, Παπαστεριανό, στον τιμωρημένο Καζναφέρη και στον Ουμπίντες που έμεινε στη Θεσσαλονίκη λόγω ίωσης.
Σημαντικές απουσίες για τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά διαθέτει λύσεις για να ανταπεξέλθει ο Άρης σ’ αυτό το ματς. Ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να φοβίζει σε τίποτα τον Άρη, εφόσον οι «κίτρινοι» εμφανιστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι.
Το ματς θα κριθεί από την απόδοση που θα έχει η ομάδα του Μασάδο και όπως εξηγούμε παραπάνω, ο Άρης έχει πέρα από τους προφανείς λόγους κι ένα πρόσθετο κίνητρο για φύγει από το Αγρίνιο με το «διπλό». Για τον Στέφανο…allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: