Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Τον φάγαμε τον γάιδαρο...!!

Τον φάγαμε τον γάιδαρο...
…στην ουρά θα κολλήσουμε; Το πρωτάθλημα της Superleague οδηγείται στο τέλος του αφού αισίως φτάσαμε στην 29η αγωνιστική. Ο τίτλος έχει κριθεί, οι θέσεις για τα πλέι-οφ σχεδόν το ίδιο και το ενδιαφέρον στρέφεται στο ποιες ομάδες θα αποχαιρετήσουν τα «μεγάλα σαλόνια». Εργοτέλης-Λεβαδειακός, Πανιώνιος –Ξάνθη είναι τα μεγάλα ντέρμπι με όλες τις ομάδες να εμπλέκονται ενώ Κέρκυρα και Παναιτωλικός θέλουν νίκες απέναντι σε ΟΦΗ και Άρη, αντίστοιχα, για να ελπίζουν.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Κέρκυρα-ΟΦΗ (19:00, Νοvasports 1)


Το ερώτημα είναι ένα! Κέρκυρα, θες να σωθείς; Νίκησε τον ΟΦΗ, είναι η απάντηση. Οι Κρητικοί ταξίδεψαν στο νησί του Ιονίου με αρκετές απουσίες. Εκτός αποστολής οι Γεωργίου, Παπουλής, Βερόν, Σίσιτς και Κάλαϊτζιτς. Με λίγα λόγια, η μισή ομάδα. Οι Φαίακες μετά το τρίποντο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, θέλουν ακόμα μία νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή στην Σουπερλίγκα. Ο Τίμος Καβακάς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αφού και ο Τσίγκας ξεπέρασε τον πυρετό που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

Πανιώνιος-Skoda Ξάνθη (19:00, Novasports 1)

Αυτό δεν είναι ένα απλό ματς, είναι ένας τελικός! Πανιώνιος και Ξάνθη βρίσκονται σε δύσκολη θέση και ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης ξεμπερδεύει μια και καλή με την υπόθεση υποβιβασμός αφού την συγκεκριμένη λέξη δεν πρόκειται να την ξανακούσει. Ο ηττημένος όμως μπαίνει σε μπελάδες αφού θα παραμείνει στους 32 βαθμούς, πράγμα που σημαίνει πως ακόμα και στην τελευταία αγωνιστική θα καίγεται για πόντους.

Εργοτέλης-Λεβαδειακός (19:00, Novasports 1)

Την ανάσταση του ψάχνει ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί θέλουν νίκη και μόνο νίκη στην κρισιμότερη αγωνιστική για εκείνους και με τρίποντο θα έχει από κάτω την Κέρκυρα ότι και να κάνει αυτή στο δικό της ματς. Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους. Από την άλλη, οι Βοιωτοί δεν είναι διόλου αδιάφοροι. Με βαθμό ή βαθμούς εξασφαλίζουν την σωτηρία τους αλλά σαφέστατα είναι σε καλή μοίρα από τον Εργοτέλη.

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (19:00, Novasports 2)

Ίσως να είναι και το πιο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής. Ο ΠΑΣ θα παραμείνει και τη νέα περίοδο στην Σουπερλίγκα, ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής ότι και να γίνει οπότε… Ο Ερνέστο Βαβλέρδε δεν εφησυχάζει και έχει πει στους παίκτες του πως θέλει νίκες στα εναπομείναντα ματς αλλά ταυτόχρονα αφήνει εκτός του Ιμπαγάσα (ανέτοιμος), τον Μέλμπεργκ (τιμωρημένος) και Μακούν ενώ επιστρέφουν στην αποστολή Φετφατζίδης και Ντιόγκο.

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (19:00, Novasports 3)

Α, έχουμε και ματς για τον Παναθηναϊκό! Μέσα σε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους «πράσινους» οφείλουν να παίξουν δύο αγώνες για την κανονική σεζόν κι άλλα έξι ματς για τα πλέι-οφ. Για τα οποία ο Αστέρας ακόμα έχει μαθηματικές ελπίδες για να μπει. Ο Φερέιρα άφησε έξω τους Ζέκα (τραυματίας), Κουίνσι και Μπιέρσμιρ ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεαρό Κουσίδη. Αντίθετα, ο Τσιώλης αντιμετωπίζει μόνο ένα πρόβλημα και αυτό ακούει στο όνομα του Μπαρτολίνι.

ΑΕΚ-Ατρόμητος (19:00, Novasports 4)

Η ΑΕΚ με νίκη «κλειδώνει» την θέση της στα πλέι-οφ. Τα αγωνιστικά της προβλήματα αρκετά κόντρα στον Ατρόμητο είναι αρκετά αλλά το θετικό για την Ένωση είναι πως πλέον στο μυαλό των Περιστεριωτών έχει μπει για τα καλά ο τελικό του Κυπέλλου και η προετοιμασία για αυτόν. Δέλλας, Ρίκκα, Κοντοές, Σιαλμάς και Γκούντγιονσεν έμειναν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση ενώ ο Γιώργος Δώνης δεν θα υπολογίζει στους Πίτου Γκαρσία και Στέλιο Σφακιανάκη.

ΠΑΟΚ-Δόξα Δράμας (19:00, Novasports 6)

Κάτι σαν φιλικό προετοιμασίας για τον ΠΑΟΚ! Ο Λάζλο Μπόλονι θα έχει την ευκαιρία σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Βλάνταν Ίβιτς και Αραούχο Έτο, οι οποίοι επιστρέφουν στην αποστολή της ομάδας ύστερα από αρκετό καιρό και το καλό για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως έρχονται την κατάλληλη στιγμή ενόψει πλέι-οφ. Οι Δραμινοί το πάλεψαν όσο μπορούσαν αλλά τα δεδομένα δεν ήταν υπέρ τους. Υποβιβάστηκαν στην Football League αλλά θέλουν να αποχαιρετήσουν τα μεγάλα σαλόνια με αξιοπρέπεια.

Παναιτωλικός-Άρης (19:00, Νovasports 7)

Τις τελευταίες του ελπίδες για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία θέλει να κρατήσει ζωντανές ο Παναιτωλικός. Μοναδικός στόχος των Αγρινιωτών κόντρα στον Άρη είναι η νίκη.Με τον Γιάννη Νταλακούρα πλέον στην τεχνική ηγεσία, τα «καναρίνια» παλεύουν με τις πιθανότητες. Ο Άρης μαθηματικά μπορεί να κυνηγά τα πλέι-οφ αλλά και οι ίδιοι οι «κίτρινοι» γνωρίζουν πως η χρονιά έχει τελειώσει. Ο Μασάδο δεν θα έχει στην διάθεση του τους Καστίγιο και Ούμπιντες.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: