Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

"Θα νιώσετε την οργή μας, αν τυχόν..."

Επί ποδός ο Άρης και ο κόσμος του για την σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης με την Τρίπολη στις 14:00 το μεσημέρι στην ΕΠΟ.
"Θα νιώσετε την οργή μας, αν τυχόν..."
Η διοίκηση του Άρη είναι έτοιμη για τη νέα "μάχη" που την περιμένει σήμερα το μεσημέρι στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.
Στις 2 μ.μ. εκδικάζεται η έφεση που άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Καρράς, κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας να συνεχιστεί το ματς με την Τρίπολη μετά το 42’.
Όπως είναι γνωστό, η πειθαρχική επιτροπή έκρινε με ψήφους 3-0 (δεν μειοψήφησε κανένα μέλος της) ότι ο Τριτσώνης κακώς διέκοψε το παιχνίδι, αφού δεν προέκυψε και δεν αποδείχθηκε κανένας τραυματισμός της Χρυσούλας.
Αντιθέτως, η Χρυσούλα είχε… ψυχολογικά προβλήματα και κανένας ΚΑΠ παγκοσμίως δεν προβλέπει διακοπή ματς για ψυχολογικούς λόγους!!!  Η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας αποφάσισε με βάση το γράμμα του νόμου, αλλά η πίεση των αθηναϊκών ΜΜΕ και της πολιτείας (Γερουλάνος, Μπιτσαξής) προκάλεσαν την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, που νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι δεν έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση για το κομμάτι της συνέχισης του αγώνα. Εχει τέτοιο δικαίωμα για το πειθαρχικό κομμάτι της απόφασης και της τιμωρίας της 1 αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και του προστίμου των 55.000 ευρώ που επιβλήθηκε στον ΑΡΗ.
Την υπεράσπιση του ΑΡΗ έχουν αναλάβει ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μαζί με τον δικηγόρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κοντοβαζενίτη και τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Κόντη. Μάλιστα, η πλευρά του ΑΡΗ έχει συλλέξει νέα στοιχεία τα οποία θα καταθέσει σήμερα στην επιτροπή της ΕΠΟ.
Εφόσον η τελευταία εφαρμόσει το γράμμα του νόμου, όπως οφείλει να κάνει, ο ΑΡΗΣ θα δικαιωθεί και πάλι. Ο Κούγιας έκανε λόγο για «έντονο παρασκήνιο», αφού η συγκεκριμένη επιτροπή της ΕΠΟ έχει πάρει στο παρελθόν αποφάσεις που προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά, ενώ από την άλλη υπάρχει ο… Μποροβήλος. Δεν ξέρουμε αν και τι μπορεί να «μαγειρεύουν».
Το βέβαιο είναι το εξής: Ο κόσμος του ΑΡΗ δεν θα αντέξει καμία μεθόδευση σήμερα και εφόσον ανατραπεί η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής, γεγονός που θα συνιστά σκάνδαλο, τότε κάποιοι θα εκπλαγούν δυσάρεστα. «Θα νιώσουν την οργή μας αν…» είναι το ξεκάθαρο μήνυμα των οπαδών του ΑΡΗ προς πάσα κατεύθυνση.
Εκτός απροόπτου, η απόφαση θα βγει της ΕΠΟ θα ανακοινωθεί στη διάρκεια της ημέρας…

πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: