Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Στο χείλος του γκρεμού!!

Η σημερινή Γενική Συνέλευση είναι ιστορική. Καθώς αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για όποιον μέτοχο θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Γράφει ο Αντώνης Κατσαρός.
Στο χείλος του γκρεμού
Τα σενάρια της σωτηρίας είναι πολύ συγκεκριμένα. Είτε επιστρέφει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δίνοντας νέα εκκίνηση στην ομάδα, είτε αποφασίζει ο Βγενόπουλος να σταματήσει τα επικοινωνιακά πείσματα και κάνει πράξη τις υποσχέσεις του, οι οποίες κλείνουν σε λιγάκι ένα χρόνο.
Καμία από τις δύο προοπτικές δεν φαίνεται ωστόσο εφικτή αυτή την ώρα, καθώς η οικογένεια Βαρδινογιάννη, μετά από όσα άκουσε και ακούει ακόμα, υποστηρίζει άνευ διαλείμματος πως, χαρίζει τις μετοχές της σε όποιον θέλει να τις αναλάβει.
Ενώ ο Βγενόπουλος εξακολουθεί να ζητάει εγγυήσεις για τον Βοτανικό, ώστε να αποφύγει μελλοντικά τις ενδεχόμενες αγωγές που θα προκύψουν. Βρίσκοντας επίσης αφορμές για να ακυρώνει τις προϋποθέσεις που ο ίδιος βάζει, ακόμα και όταν η ιδιοκτησία τις αποδεχόταν!
Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, εάν ακόμη υπάρχουν κάποιοι που δεν τον έχουν καταλάβει. Εάν οι Γενικές Συνελεύσεις (η σημερινή και οι επαναληπτικές) δεν φέρουν αποτέλεσμα, μετά την τρίτη και καταληκτική ο Ερασιτέχνης, ως τρίτος σε ποσοστό μέτοχος, θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα στο Πρωτοδικείο.
Ταυτόχρονα τα χρέη θα ακολουθούν ιλιγγιώδη ταχύτητα και αν δεν βρεθεί λύση, η ομάδα θα βρεθεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

«Ο κόσμος απαιτεί από τους μετόχους να δώσουν λύση άμεσα», γράφουν οι συνάδελφοι σε εφημερίδες και στα blog τους στο διαδίκτυο, ευελπιστώντας πως ο «Τιτανικός» δεν θα βυθιστεί, ούτε μαζί του το Ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά.
Γιατί φαντάζομαι πως γίνεται αντιληπτό ότι με μία από τις δύο λαοφιλέστερες ομάδες στην Ελλάδα εκτός επαγγελματικού ποδοσφαίρου, η Λίγκα θα απαξιωθεί ολοσχερώς.
Εκτός εάν υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν πως θα αντικατασταθούν οι πράσινοι και το μέγεθος που ορίζεται από την ιστορία τους, από νέους επενδυτές που θα εισβάλλουν ξαφνικά και τέτοια εποχή στην ποδοσφαιρική αγορά (...). Αγοράζοντας άλλες ομάδες!!!
Όσο για τις προθέσεις του κόσμου που υποτίθεται πως...απαιτεί να δώσουν λύση οι μέτοχοι, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα. Τι ξεστομίζει και τι σκέφτεται για αυτούς...
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: