Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Τώρα τους σώζει μόνο ένα θαύμα!!

Τώρα τους σώζει μόνο ένα θαύμα!
Εξαιρετικός, δημιουργικός, αποτελεσματικός όμως πλέον, ίσως να είναι αργά. Ο Παναιτωλικός επικράτησε 5-1 του Άρη στο Αγρίνιο, όμως η παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα μπορεί να έρθει μόνο από θαύμα. Μεγάλη εμφάνιση από Χαριστέα, Καμαρά, Πασά, οι οποίοι σκόραραν κιόλας. Φερνάντες και Σανκαρέ αυτογκολ τα άλλα τέρματα των γηπεδούχων. Μείωσε ο Γιαννιώτας για την ομάδα του Μασάδο, η οποία τελείωσε με δέκα λόγω αποβολής του Φατί.



Αλλαγμένος, με διάθεση, με όρεξη και με αποτελεσματικότητα ο Παναιτωλικός μπήκε από την αρχή στο παιχνίδι για να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Άρη. Οι παίκτες του Νταλακούρα απέδιδαν ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και έφτασαν και στο τέρμα, σχετικά νωρίς, με τον Πασά, ο οποίος πήρε τη θέση του Θεοδωρίδη και έδειξε πως έπρεπε να πάρει και νωρίτερα ευκαιρίες.

Το γκολ αυτό, ξεκλείδωσε την άμυνα του Άρη, όταν ο Φερνάντες με ωραία σέντρα βρήκε τον Πασά και εκείνος άνοιξε το σκορ. Παράλληλα η ομάδα του Νταλακούρα συνέχισε να έχει την υπεροχή των κινήσεων και έφτασε και σε δεύτερο τέρμα όταν ο Καμαρά εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σανκαρέ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Από την άλλη πλευρά ο Άρης έδειξε διάθεση να επιτεθεί, κυρίως με τον Καπετάνο, αλλά δεν κατάφερε κάτι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τον Παναιτωλικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ανεβάζει κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Η σειρά των σκόρερ έφερε τον Χαριστέα να σκοράρει και να δημιουργεί το αυτογκολ του Σανκαρέ.

Ο Άρης κατάφερε να μειώσει με τέρμα του Γιαννιώτα σε 4-1. Μάλιστα, σε μια συγκινητική στιγμή, καθώς ο νεαρός άσος αφιέρωσε το τέρμα του στον αδικοχαμένο προπονητή της ομάδας Νέων, Στέφανο Γιώρη, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από την ζωή. Στην επόμενη επίθεση ο Σανκαρέ έκανε ένα ακόμα λάθος. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Φερνάντες, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1.

Το μόνο που υπήρξε μετά από το πέμπτο γκολ ήταν πως οι φίλοι του Άρη έφυγαν από το γήπεδο και πετούσαν αντικείμενα στους οργανωμένους οπαδούς του Παναιτωλικού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές και να πέσουν χημικά από την αστυνομία. Το τελευταίο γεγονός προκάλεσε και την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης.

Η επιστροφή στον αγωνιστικό χώρο έφερε μια κόκκινη κάρτα για τον Φατί, ο οποίος έκανε φάουλ στον Ακαλέ και πήρε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βοσκάκη. Το σφύριγμα της λήξης του τελευταίου βρήκε τον Παναιτωλικό να παίρνει μια νίκη, η οποία με συνδυασμό αποτελεσμάτων και νίκης δικής του στον Παναθηναϊκό, μπορεί να τον κρατήσει στην κατηγορία.





Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τσενάμο, Γκόλιας, Κούσας, Μπουμάλ, Πασάς (62’ Μουμίν), Παλαιολόγος, Φερνάντες, Χαριστέας (80’ Μπελεβώνης), Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Καμαρά (70’ Ακαλέ).

Στον πάγκο: Μπλάζιτς, Αναστασιάδης, Θεοδωρίδης, Καραμαλίκης.

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας (56’ Κατίδης), Μίσελ, Σολτάνι (46’ Τριανταφυλλάκος), Φατί, Σανκαρέ, Γιαννιώτας, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ακόστα (64’ Κανούλας).

Στον πάγκο: Σηφάκης, Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Πρίττας.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Ελευθερίου (Αθηνών), Σταματόγλου (Καβάλας)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: